Utazás kiállítás: Szardínia

Ismerje meg Olaszország legszebb szigetét és Európa leggyönyörűbb strandjait, partjait!

Hófehér partok, türkíz, égszínkék tenger?

Egy gyönyörű hely ahová nem kell védőoltás, nem kell félnie a fertőzésektől, ahol maga a Paradicsom várja.

Egy hely ahol egyszerre pihenhet, tartalmas kirándulásokban lehet része, megismerheti a szárd kultúrát, finom és egészséges ételeket ehet és még számtalan kalandban lehet része. Mindez elérhető áron.

Fedezze fel az Álom szigetet, Szardíniát, Olaszország második legnagyobb szigetét!

24.089 négyzetkilométer területével Szardínia a Földközi-tenger nyugati medencéjének második legnagyobb szigete Szicília után.

Szardínia távolsága az olasz félszigettől 180 km, Korzikától 11 km, az afrikai partoktól 190 km. Területe magába foglalja az apró szigeteket is: San Pietro-szigete, San Antioco, La Maddalena, Caprera.
Szardínia 1850 km hosszú tengerpartja a meredek gránit és trachit sziklafokok és a fehér homokos tengeröblök váltakozó sora. Smaragdzöld és tintakék színekben pompázó kristálytiszta tenger, hófehér homokos tengerpartok és mindez Európában, elérhető távolságban megtalálható.

Szardíniára eljuthat repülővel, de egy nagyon különleges élményben is része lehet, ha a kompot választja

Petrei Emese vagyok, Szardínia fővárosában, Cagliariban élek családommal együtt. Saját turisztikai vállalkozásom a Sardynia Travel, melynek célja, hogy népszerűsítse hazai berkekben is ezt a csodálatos földközi-tengeri szigetet.

Ajánlatok sorozatával állunk rendelkezésükre az egyszerű apartmanoktól a luxus szállodákig egyéni és csoportos vendégeknek egyaránt, reptéri transzfert szervezünk autóval, minibusszal és 50 fős nagybuszokkal is.

Vendégeinknek elérhetőséget, helyi asszisztenciát nyújtunk problémák orvoslása vagy információkérés esetére. Mivel a szigeten lakunk és alapos helyismerettel rendelkezünk, személyre szabott kéréseket is igyekszünk legjobb tudásunk szerint megvalósítani.

Közvetlen kapcsolatban állunk a szállásadókkal, ezért tudunk kedvezményes árakat biztosítani!

 

Közvetlen kapcsolatban állunk a szállásadókkal, ezért tudunk kedvezményes árakat biztosítani!

Utazás Kiállítás 2018-es Kedvezményes Ajánlataink Olaszország legszebb szigetére, Szardíniára