Szardínia 5 csillagos hotel
  nyugati part


Mira Hotels & Resort ★★★★★
Narbolia

Töltse ki az űrlapot és rögtön olvasható a Szardínia Kisokos

Jelentkezésével elfogadja az adatvédelmi szabályzatot. Adatait bizalmasan kezeljük, nem adjuk ki harmadik fél számára.

Hozzájárulok, hogy a szardini-szallas.hu számomra e-mailt küldjön.
Az adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom.

Szállás leírása

 

 MIRA HOTELS & RESORTS Resort Is Arenas – Narbolia (OR)

AZ ÜDÜLŐ

 

A Szardínia nyugati partján található MIRA Resort Is Arenas egy 850 hektárnyi sűrű fenyvessel körülvett oázis, ahol az idő megállni látszik. Az üdülő előtt halványsárga homokú strand nyúlik el hosszan, de a létesítménytől 6 km-re terül el Olaszország egyik legszebb tengerét határoló Is Arutas csodás, fehér homokszemcséjű dűnékkel védett, szélcsendes strandja.

Az egyedülálló természeti tájjal övezett MIRA Resort Is Arenas igazi paradicsom a természet szerelmeseinek, akiket itt csodálatos illat és látvány vesz körül.

 

SZÁLLÁSTÍPUSOK

 

Hotelszobák

Classic – (kb. 30 nm) Duplaággyal vagy ikerágyakkal, asztallal, egy vagy két fotellel bútorozott szoba légkondicionálóval, telefonnal, minibárral, széffel, olasz és külföldi adások vételére alkalmas tévével és rádióval, valamint WI-FI internetcsatlakozással. A fürdőszobában kád vagy zuhanyzókabin van, továbbá bidé és hajszárító is. Mozgáskorlátozott vendégek számára egy akadálymentesített Classic szoba is rendelkezésre áll.

Superior – (kb. 36 nm) Duplaággyal vagy ikerágyakkal és asztallal bútorozott szoba légkondicionálóval, telefonnal, minibárral, széffel, olasz és külföldi adások vételére alkalmas tévével és rádióval, valamint WI-FI internetcsatlakozással. A fürdőszobában kád vagy zuhanyzókabin van, továbbá bidé és hajszárító is. Ezek a szobák egy nappali résszel is rendelkeznek, amit egy fotel, egy dívány és egy puff tesz otthonossá. Egy Superior szobát mozgáskorlátozott vendégek fogadására tettek alkalmassá.

Junior Suite – (kb. 45 nm) Duplaággyal vagy ikerágyakkal és asztallal bútorozott szoba légkondicionálóval, telefonnal, minibárral, széffel, olasz és külföldi adások vételére alkalmas tévével és rádióval, valamint WI-FI internetcsatlakozással. A fürdőszobában kád vagy zuhanyzókabin van, továbbá bidé és hajszárító is. Ezek a szobák egy nappali résszel is rendelkeznek, amit egy fotel, egy dívány és egy puff tesz otthonossá. Két akadálymentesített Junior Suite áll a mozgáskorlátozott vendégek rendelkezésére.

 

Garden típusú szobák

Garden 4 – (kb. 54 nm) Ezek a két felnőtt és két 12 éven aluli gyermek elhelyezésére kialakított szobák az üdülőterület fenyőfákkal benőtt részén találhatók. Egy dupla- vagy ikerágyas hálószobából és egy kanapéágyas nappaliból áll. A szobákhoz hajszárítóval ellátott zuhanyzós fürdőszoba, tévé, széf, légkondicionáló, erkély vagy veranda tartozik. Legalább két felnőtt és egy 12 éven aluli gyermek elszállásolása esetén foglalható.

Garden 6 – (kb. 69 nm) Ezek a négy felnőtt és két 12 éven aluli gyermek elhelyezésére kialakított szobák az üdülőterület fenyőfákkal benőtt részén találhatók. Egy dupla- és egy ikerágyas hálószobából, valamint egy kanapéágyas nappaliból áll. A szobákhoz hajszárítóval ellátott zuhanyzós fürdőszoba, tévé, széf, légkondicionáló, erkély vagy veranda tartozik. Legalább három vagy két felnőtt és két 12 éven aluli gyermek elszállásolása esetén foglalható.

Petrei Emese

Petrei Emese

helyi idegenvezető

Mobil: +39 348 9036190
Tel./Fax: +39 070 2340271
E-mail: emesepetrei@tiscali.it

Most hajókirándulást, városnézést, szárdestet nyerhet!!! Részletek itt!