Szardínia hotel 4 csillagos
Eden Village Altura ★★★★ 

Villasimius (CA)


Szardínia Hotel – Szardínia déli part

Szardínia hotel 4 csillagos
Eden Village Altura ★★★★
Szállás leírás


Szardínia hotel 4 csillagos Eden Village Altura
Hotel


A Szardínia hotel 4 csillagos Eden Village Altura Szardínia déli partvidékén fekszik Villasimiusban, pár lépésnyire annak Simius standjától. Ez a strand hosszan elnyúló, finom, fehér homokú fövenyéről, fokozatosan mélyülő, átlátszó, égszínkék és smaragdzöld színű tengervizéről híres.

Az üdülő nagy gonddal ápolt zöldjét színpompás virágágyások tarkítják. A főbb szolgáltatásoknak – így az étteremnek, a bárnak, a medencének – otthont adó központi részt ez a zöld környezet öleli körül. A szobák nagy részét sorbungalókban, néhány szobát pedig egy különálló épületben alakítottak ki.

Az üdülő különlegesen kedvező helyzete a terület alaposabb felfedezésére csábít. Tengeri úton érdekes lehet a Cavoli sziget természet alakította formáinak, a számos kisebb-nagyobb öblöknek és az eldugottabb tengerparti zugoknak felfedezésére indulni. Innen azonban könnyen elérhetők Szardínia többé-kevésbé távolabb eső, ám nem kevésbé figyelemre méltó részei is, mint például Cagliari történelmi központjának műemléköröksége vagy a bájos és egyben pezsgő Villasimius régészeti lelőhelyei, múzeumai, de a tágabb környék természeti és történelmi lelőhelyei is.

Szívesen állunk a vendégek rendelkezésére csoportos, de akár egyéni városlátogatásokkal, egyéb szervezett, magyar nyelven vezetett kirándulásokkal.

A Simius strandtól 200 méter, Villasimius központjától kb. 1,5 km választja el. Cagliari repülőtere és kikötője nem egészen 70 km-re, kevesebb mint 1 óra 10 perc autóútra található.


Szardínia hotel 4 csillgos Eden Village Altura
Szobák


Az üdülő 73 szárd stílusban berendezett, verandás szobája közül 67 a központi épület sorbungalóiban és 6 egy különálló épületben található. Két szobatípus létezik: Classic és Family. Minden szobához tartozik  műholdas csatornák vételére alkalmas tévé, légkondicionáló, telefon és fürdőszoba, valamint a szobák túlnyomó többségéhez fedett veranda. Kérésre napi díj ellenében két éven aluliak számára kiságy is elhelyezhető a szobában található ágyak számán felül.

A szobák leírása:

Classic: Ezekből a szobákból vannak francia- vagy ikerágyas szobák két főre és három fő elhelyezésére alkalmas szobák franciaággyal és egy egyszemélyes ággyal.  Legtöbbjükhöz fedett veranda is tarozik. A különálló épületben csak franciaágyas Classic szobák találhatók.

Family: Ezek az egylégterű, de tágas szobák négy főre foglalhatók. Egy franciaágy és egy emeletes ággyá alakítható díványágy van bennük. Legtöbbjükhöz fedett veranda is tarozik.


Szardínia hotel 4 csillagos Eden Village Altura
Szolgáltatások, felszereltség és tevékenységek


Recepció, értékmegőrző a recepciónál, EDEN ügyfélszolgálati pult; őrizetlen, fedetlen parkoló az üdülőterületen kívül; tévéterem; medencére néző étterem bővített teljes panzióval, bár;  nagy, édesvízű medence gyermekrészleggel és napozórésszel, többfunkciós sportpálya, strandteniszpálya, térítésmentes strandszerviz a második napernyősortól a strandon; kirándulások motoros gumicsónakkal, valamint kerékpár-, motorkerékpár- és autóbérlés (fizetős szolgáltatások). Továbbá a közelben lehetőség van lovaglásra és vízisíelésre is (fizetős külső szolgáltatók).

 

WI-FI internetcsatlakozás:

A Szardínia hotel 4 csillagos Eden Village Altura-ban a vendégeknek a WI-FI internetcsatlakozást használati díj helyben történő fizetésével áll rendelkezésére.

Étterem:

Az étterem nagy üvegfalán a medencére nyílik kilátás. A belső termen kívül a fedett teraszon is lehet étkezni. A remek svédasztalos ételkínálatot szakképzett szakácsok készítik. Heti egy alkalommal jellegzetes helyi fogások szolgálnak fel vacsorára.

A különleges étkezési igényeket (vegetariánus és egyéb – ételérzékenység miatt követendő – étrendet) lehetőség szerint igyekeznek kielégíteni,  ám azokat a foglalással egyidejűleg, de legkésőbb a recepciónál bejelentkezéskor kérik jelezni. Cöliákiával együttélőknek a struktúra nem tud ételeket biztosítani, de a vendég által hozott alapanyagokat elkészítik.

Teljes panziós ellátás:

Svédasztalos rendszerű reggeli, ebéd és vacsora. Az étkezéseknél elfogyasztott italok (½ ásványvíz és ¼ bor) bennefoglaltatnak az árban.

Bár:

A medence mellett található bárban nagyszerű reggeliket, aperitifeket lehet fogyasztani, vagy akár pár gyors falattal az éhséget csillapítani.

Medence:

A üdülő napernyőkkel és napozóágyakkal körülvett nagy medencéjének frissítő vizében nagyszerűen telik az idő úszással vagy egyszerű fürdőzéssel. A medencében  gyermekek fürdőzésére alkalmas alacsony vízszintű rész is van.

Strand:

A hoteltől 200 méterre található Villasimius egyik leggyönyörűbb strandja, a finom, fehér homokú, fokozatosan mélyülő, átlátszó vízű Simius strand, ahol a második napernyősortól szobánként egy napernyő és két napozóágy áll díjmentesen a vendégek rendelkezésére. Az első napernyősorban a strandszervizt helyben történő kölcsönzési díj ellenében lehet igénybe venni.

Animáció:

A Szardínia hotel 4 csillagos Eden Village Altura, erre szakosodott animátorcsapat szervezésében gazdag nappali és esti program várja a bármely korcsoportba tartozó vendégeket versenyekkel, szórakoztató műsorokkal, sporttevékenységekkel és a szabadtéri színpadon bemutatandó előadásokkal. A TARTA CLUB a 3-11 év közötti gyermekeknek, a JEK CLUB pedig a 11-18 év közötti kamaszoknak nyújt szabadidős tevékenységeket.

Klubkártya:

A klubkártya megváltása kötelező és helyben fizetendő. A kártya a következő szolgáltatásokra jogosít: medencehasználat, nappali és esti animációs programokon való részvétel, a TARTA CLUB és a JEK CLUB tevékenységeiben való részvétel, szobánként egy napernyő és két napozóágy a strandon a második napernyősortól, belépés a sportpályára, a többfunkciós kispályás futball-/teniszpálya használata.

Állatok:

Bevitelük nem engedélyezett.

Petrei Emese

Petrei Emese

helyi idegenvezető

Mobil: +39 348 9036190
Tel./Fax: +39 070 2340271
E-mail: emesepetrei@tiscali.it