Szardínia Hotel – Szardínia északi part


Club Esse – Porto Rafael ★★★

Palau / Porto Raphael

Club Esse – Porto Rafael ★★★

Szardínia szállás

 

A strand a létesítménytől alig 300 méterre, Palau 2 km-re, az olbiai kikötő 42, Golfo Aranci kikötője pedig 43 km távolságra, az Olbia-Costa Smeralda repülőtér 42 km-re található. 

A Club Esse Porto Rafael Altura a La Sciumara strandtól alig 300 méterre és Palau központjától 2 km-re a La Maddalena Nemzeti Parkkal szemben Monte Altura hegy lábánál épült, melyről nevét is kapta. A tengerszinthez képest kissé magasabb fekvésnek köszönhetően az öbölre, Caprera és La Maddalena szigetére, valamint az azonos nevű szigetvilág főbb lakott területeire kivételes szépségű panoráma tárul a Club Esse Altura vendégeinek szeme elé. A sok nyaralni vágyó hírességet idevonzó kifinomult exkluzívitásával Porto Rafael kiemelt célpontja azon VIP-személyiségeknek, akik szeretnék elkerülni a feltűnést.

Strandok – A 300 méternyire található La Sciumara szabadstrand egy mediterrán bozótoson keresztül vezető gyalogösvényen érhető el.

Szobák – A létesítmény 55 szobája egy kis utcákkal és meleg színű házakkal jellemezhető szárd falvak mintájára épült üdülőfaluban szétszórva található. A mediterrán bozótossal körülvett szobák mindegyike önálló bejárattal rendelkezik és felejthetetlen kilátást enged a csodás környékre.

Étterem – A panorámás étterem a medencére mellett található. A célszerűség és a választási szabadság kedvéért a vendégeket az étterem az Esse Clubra jellemző svédasztalos étkezési lehetőséggel várja, mely mind regionális, mind pedig nemzetközi előételek, első, második fogások és köretek széles választékát, gyors, helyben készített pizzát kínál. Ezenkívül külön fizetés ellenében lehetőség van helyi és nemzeti borok közül választani. Az étterem konyhája biztosítani tudja a különböző élelmiszerintolleranciához kötődő igények kielégítését, valamint a lisztérzékenységben szenvedők részére az ezen vendégek által hozott élelmiszerek szennyeződésmentes elkészítését. A gyerekek a külön nekik összeállított menüt a Hero Camp személyzetével is elfogyaszthatják a számukra fenntartott éttermi részen. Előre meghatározott nyitvatartási időben alapélelmiszerekkel felszerelt babakonyha is rendelkezésre áll, ahol a 0-3 év közötti gyermekek szülei elkészíthetik a legkisebbek ételeit.

Sport és szolgáltatások – A struktúra különféle kirándulási ajánlatokat kínál a környék jellegzetes helyeire. Lehetőség van szörfözésre, kenu és mountain bike bérlésére. Recepció, teraszos bár, napozóágyakkal és napernyőkkel felszerelt medence, a recepció környékén térítésmentes wi-fi-csatlakozási lehetőség, nagy parkoló áll a szállóvendégek rendelkezésére. Ezenkívül helyben bérelhetők kisebb vízijárművek is.

Gyermekek és kamaszok – Hero Camp (3-13 éves gyermekek részére, akiket ezen belül is korcsoportonként különítenek): különleges nyaralási élményt nyújt a kis szállóvendégeknek erre szakosodott személyzetével, jól felszerelt játszóterével, gyermek színjátszókörével, játszóházával és videótékájával.

Esse Card – 3 évet betöltött gyerekek részére kiváltása kötelező. A kártya a következőkre ad jogosultságot: minden sportlétesítmény használata, a Hero Camp foglalkozásain való részvétel, csoportos úszásoktatás, íjászat, fitnesz, vízitorna, strandröplapda, kispályás futball, kenuhasználat, csoporttáncok, zumba, karaoke, medence és színházi belépés az esti előadásokra. Wi-fi térítésmentes használata a közösségi területeken.

Infant Card – 0-3 év közötti kisgyermekek részére kiváltása kötelező. A kártya a következőkre ad jogosultságot: kiságy és meghatározott nyitvatartással működő, alapélelmiszerekkel felszerelt babakonyha használata.

Állatok – A nyaralás végén elvégzendő fertőtlenítés költségeinek fizetési feltétele mellett legfeljebb 20 kg testtömegű kisállat bevitele engedélyezett kizárólag a Sa Marina területére, azonban a közösségi területek ezalól kivételt képeznek. A létesítménytől 200 méterre fekszik a Bau Bau Palau nyilvános strand személyre szabott szolgáltatásokkal és a négylábú házikedvencek díjmentes tengeri fürdőzési lehetőségével.

Petrei Emese

Petrei Emese

helyi idegenvezető

Mobil: +39 348 9036190
Tel./Fax: +39 070 2340271
E-mail: emesepetrei@tiscali.it