Szardínia hotel 3 csillagos
Club Esse – Hotel Sporting ★★★

Asinara-öböl / Stintino


Szardínia hotel 3 csillagos – Szardínia északi part

Most hajókirándulást, városnézést, szárdestet nyerhet!!! Részletek itt!

Szardínia szállás leírás

 

Szardínia legtávolabbi pontján, az egész tartomány egyik legelbűvölőbb tengerpartja előtt, az Asinara-öbölben, hófehér homokos strandok, kristálytiszta víz és a Mediterráneum egyik legszebb tengere által fémjelzett részén épült. Igazi paradicsom a tenger szerelmeseinek.

A Hotel Sporting Észak-Szardínia leghíresebb strandjához, a La Pelosához közel Capo Falcone fokának tetején épült. A Roccaruja parkon belül természeti környzet által körülölelt közismert létesítmény Stintino központjától alig 3 kilométerre fekszik. A mediterrán bozótossal körülvett tágas terek, a berendezések és az animációs tevékenységek egy formaságokat kerülő, a sportokat és a természetet kedvelő nyaralókörnek ideális vakációt biztosít a pihenés és a szórakozás jegyében.

Strandok – A hoteltől 600 méterre terül el a (térítésmentes buszjárattal megközelíthető) homokos strand, melyen strandröplabdapálya és hajózási központ is található. Minden szoba egy napernyővel, egy napozóággyal és egy napozószékkel rendelkezik. A hotelnek kis vízijárművek kikötésére alkalmas saját mólója is van. Ezenkívül található itt búvárközpont, valamint lehetőség van szervezett kirándulásokon való részvételre.

Szobák – Az 55 tágas, friss és egyszerűen berendezett szoba zölddel körbevett alacsony épületekben található a medence körül. Valamennyiük légkondicionálóval ellátott. Típusukat tekintve lehetnek dupla-, francia-, három- és négyágyas szobák. Lehetőség van továbbá 4/5 férőhelyes Family Roomban való elhelyezésre is.

Étterem – Teljesen felújított légkondicionált étterem, melyből csodálatos kilátás nyílik a tengerre. Minden étkezés svédasztalos rendszerű és regionális és nemzetközi előételek, első, második fogások és köretek széles választékát, vacsorára igazi olasz pizzát és desszerteket kínál. A gyerekek a külön nekik összeállított menüt a Hero Camp személyzetével is elfogyaszthatják a számukra fenntartott éttermi részen. Előre meghatározott nyitvatartási időben alapélelmiszerekkel felszerelt babakonyha is rendelkezésére áll, ahol a 0-3 év közötti gyermekek szülei elkészíthetik a legkisebbek ételeit. Az étterem konyhája biztosítani tudja a lisztérzékenységben szenvedők részére az ezen vendégek által hozott élelmiszerek szennyeződésmentes elkészítését.

Animáció – Az Olaszországban létesített legelső üdülőfalvak egyikeként a vendégek részére magas színvonalú szolgáltatásokat és szórakoztatást nyújt az egész nap folyamán. Zenés bár a medence mellett, tévéterem és club house. Szállóvendégeink térítésmentesen látogathatják a Club Esse Roccaruja által a különféle sportlétesítményekben rendezett versenyeket. Rendelkezésükre áll továbbá játszótér, bazár, tévéterem, játék- és biliárdterem és egy esti előadásoknak otthon adó kültéri színház. Gumicsónakok bérlési lehetősége és gazdag kirándulóprogramok a közeli Asinara szigetére, Algheróba, a La Maddalena szigetvilágba és sok más helyre közvetlenül a hotelből való indulással.

Sport – A hotel vendégei térítésmentesen látogathatják a Club Esse Roccaruja által a különféle sportlétesítményekben rendezett versenyeket és a klub egyéb szabadidős tevékenységeit: rendelkezésükre áll 2 többfunkciós, kispályás futballpályaként is használható műfüves teniszpálya, kosárlabdapálya és strandröplabdapálya.

Gyermekek és kamaszok – Hero Camp (3-13 éves gyermekek részére, akiket ezen belül is korcsoportonként különítenek): különleges nyaralási élményt nyújt a kis szállóvendégeknek erre szakosodott személyzetével, jól felszerelt játszóterével, gyermek színjátszókörével, játszóházával és videótékájával. iYoung (13-18 év közötti kamaszok részére): gyülekezőpont a medence területén sport- és tánctevékenységekkel, játékokkal és sportversenyekkel, kabarélaborral, szerep- és társasjátékokkal.

Esse Card – 3 évet betöltött gyerekek részére kiváltása kötelező. A kártya a következőkre ad jogosultságot: belépés a Roccaruja Nyaralóközpont összes létesítményébe, a Hero Camp és az iYoung foglalkozásain való részvétel, csoportos szörf-, vitorlás-, tenisz- és úszásoktatás, aerobik, láb-has-fenékfitnesz, vízitorna, nyújtás, kenuhasználat, karibi és csoporttáncok, karaoke, színházi belépés az esti előadásokra és menetrend szerinti buszjárat. Wi-fi térítésmentes használata a közösségi területeken.

Infant Card – 0-3 év közötti kisgyermekek részére kiváltása kötelező. A kártya a következőkre ad jogosultságot: kiságy és meghatározott nyitvatartással működő, alapélelmiszerekkel felszerelt babakonyha használata.

Állatok – A nyaralás végén elvégzendő fertőtlenítés költségeinek fizetési feltétele mellett legfeljebb 20 kg testtömegű kisállat bevitele engedélyezett, azonban a közösségi területek ezalól kivételt képeznek.

Petrei Emese

Petrei Emese

helyi idegenvezető

Mobil: +39 348 9036190
Tel./Fax: +39 070 2340271
E-mail: emesepetrei@tiscali.it