Szardínia
3 csillagos hotel északi part


Club Esse – Hotel Cala Bitta ★★★
Cala Bitta / Smaragdpart

Töltse ki az űrlapot és rögtön olvasható a Szardínia Kisokos

Jelentkezésével elfogadja az adatkezelési tájékoztatót. Adatait bizalmasan kezeljük, nem adjuk ki harmadik fél számára.

Hozzájárulok, hogy a szardini-szallas.hu számomra e-mailt küldjön.
Az adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom.

 Szardínia szállás leírás

 

A strand a létesítménytől alig 30 méterre terül el. A legközelebb fekvő lakott központok: Porto Cervo 5 km-re és Porto Rotondo 22 km-re. Az olbiai kikötő 30, Golfo Aranci kikötője pedig 36 km távolságra, az Olbia-Costa Smeralda repülőtér 34 km-re található.
A Hotel Cala Bitta a Club Esse első létesítménye a Smaragdparton és tökéletesen egyezteti össze a klubszerkezet fesztelenségét a partra jellemző világiassággal. Egy régi, időközben azonban alapos felújításon keresztülesett létesítményról van szó a terület első üdülőépületei közül Baia Sardiniának Cala Bitta negyedében, mely közvetlenül a tenger mellett és Szardínia legnevezetesebb strandjaitól csupán néhány percnyire fekszik. Ideális kiindulási pont mind a Smaragdpartra, mind pedig Észak-Szardínia strandjaira, Palauba és Santa Teresába. A tágas terek, a felszereltség és az Esse Clubra jellemző animációs tevékenységek pezsgő nyaralást garantálnak a pihenés és a szórakozás jegyében.

Strandok – A hoteltól 30 méterre napernyőkkel, napozószékekkel és napozóágyakkal felszerelt homokos strand várja a szállóvendégeket strandröplabda- és strand teniszlehetőséggel, valamint a gyerekeket játszótérrel. A strandtól 50 méterre található egy kisebb vízi járművek kikötésére alkalmas kis kikötő.

Szobák – A 120 tágas szoba egy része a központi részben, egy része pedig a fenyvesben épült kis lakóépületekben van. A szobák többsége rendelkezik terasszal vagy kerttel. Típusukat tekintve dupla-, francia-, többágyas és Family Room csoportokba sorolhatók.

Étterem – Teljesen felújított légkondicionált étterem, melyből csodálatos kilátás nyílik a tengerre. Minden étkezés svédasztalos rendszerű és regionális és nemzetközi előételek, első, második fogások és köretek széles választékát, vacsorára igazi olasz pizzát és desszerteket kínál. A gyerekek a külön nekik összeállított menüt a Hero Camp személyzetével is elfogyaszthatják a számukra fenntartott éttermi részen. Előre meghatározott nyitvatartási időben alapélelmiszerekkel felszerelt babakonyha is rendelkezésre áll, ahol a 0-3 év közötti gyermekek szülei elkészíthetik a legkisebbek ételeit. Az étterem konyhája biztosítani tudja a lisztérzékenységben szenvedők részére rizs és zöldségek, valamint ezen vendégek által hozott élelmiszerek szennyeződésmentes elkészítését.

Animáció – A Club Esse működtetésében a Hotel Cala Bitta a Smaragdpart első nagy klubrendszerű üdülőfaluja. A létesítmény tökéletesen a tevékenységekhez igazodó tágas terekkel rendelkezik, mint a felszerelt nagy medence, homokos strand játszótérrel, a zenés bár és színház. Az animátorcsapat ragadós mosolya a vendégeket gazdag szabadidős, sport- és előadásprogramon keresztül egészen a nyaralás végéig kíséri.

Sport – Csoportos úszásoktatás, íjászat; fitnesz, vízitorna, strandröplabda, kispályás futball, kenuhasználat, csoportos táncok és zumba.

Gyermekek és kamaszok – Hero Camp (3-13 éves gyermekek részére, akiket ezen belül is korcsoportonként különítenek): különleges nyaralási élményt nyújt a kis szállóvendégeknek erre szakosodott személyzetével, jól felszerelt játszóterével, gyermek színjátszókörével, játszóházával és videótékájával. iYoung (13-18 év közötti kamaszok részére): gyülekezőpont a medence területén sport- és tánctevékenységekkel, játékokkal és sportversenyekkel, kabarélaborral, szerep- és társasjátékokkal.

Esse Card – 3 évet betöltött gyerekek részére kiváltása kötelező. A kártya a következőkre ad jogosultságot: minden sportlétesítmény használata, a Hero Camp és az iYoung foglalkozásain való részvétel, csoportos úszásoktatás, íjászat, aerobik, láb-has-fenékfitnesz, vízitorna, nyújtás, strandröplapda, kispályás futball, kenu, karibi és csoporttáncok, karaoke, medence és színházi belépés az esti előadásokra, Baia Sardinia és Porto Sole közeli strandjaira menetrend szerinti buszjárat. Wi-fi térítésmentes használata a közösségi területeken.

Infant Card – 0-3 év közötti kisgyermekek részére kiváltása kötelező. A kártya a következőkre ad jogosultságot: kiságy és meghatározott nyitvatartással működő, alapélelmiszerekkel felszerelt babakonyha használata.

Állatok – A nyaralás végén elvégzendő fertőtlenítés költségeinek fizetési feltétele mellett legfeljebb 20 kg testtömegű kisállat bevitele engedélyezett, azonban a közösségi területek ezalól kivételt képeznek.

Petrei Emese

Petrei Emese

helyi idegenvezető

Mobil: +39 348 9036190
Tel./Fax: +39 070 2340271
E-mail: emesepetrei@tiscali.it