Szardínia hotel 3 csillagos
Bungalow Club Village ★★★

San Teodoro (OT)


Szardínia hotel 3 csillagos – Szardínia északi part

Szardínia hotel 3 csillagos
Bungalow Club Village ★★★
szállás leírás

 

 Tenger: közvetlenül a tengerparton  • Központ: San Teodoro 600 m  • Kikötő/Repülőtér: Olbia 30 km  • Állatok: nem vihetők be 


Szardínia hotel 3 csillagos Bungalow Club Village
Hotel


HOTEL – 120 SZOBA – Közvetlenül a Cala d’Ambra-i tengerparton minden oldalról fáktól körülvéve és a mediterrán bozótos jellegzetes növényvilága által övezve a főbb szolgáltatásoknak helyet adó tengerparti központi rész és egy sor kis önálló, a szobákat befogadó épület alkotja, melyeket virágágyásokkal szabdalt ápolt zöld területek öveznek és egymással kis kivilágított sétányok kötnek össze. Az üdülőfaluban található ezenkívül egy esti programoknak otthont adó szabadtéri színház, egy tengerparthoz közeli sportoláshoz felszerelt terület, egy gyerekek részére kialakított, részben árnyékos szabadidős részleg, búvárközpont, felnőtt- és gyermekmedence a kb. 200 méter hosszú homokos, kavicsos stranddal szemben.


Szardínia hotel 3 csillagos Bungalow Club Village 
Soft-Inclusive ajánlat


Magába foglalja a teljes panziót palackozott helyi borok, valamint automatában elhelyezett víz és alkoholmentes italok fogyasztásával, a tengerre néző étteremben felszolgált svédasztalos reggelivel, ebéddel és vacsorával (nem kijelölt és nem foglalható asztaloknál). Reggel az éttermi zárás után a szállóvendégeknek a Beach Barban van lehetősége péksütemény választékát és kávéházi italokat kínáló reggelire 12:00 óráig. Napközben (8:30-24:00 óra között) a Beach Bar open bar módban üzemel alkoholmentes italok és ínycsiklandozó falatok korlátlan fogyasztásával az önkiszolgáló pultnál (kivételt képeznek a palackozott italok, fagylaltok és a kávéházi italkínálat).


Szardínia hotel 3 csillagos Bungalow Club Village 
Szobák


Majdnem minden szoba földszinti, etnikus stílusban berendezett; külön bejárattal, (5 külföldi csatornás) földfelszíni digitális adásvételű tévével, Olaszország és Európa országai összes vonalas és mobil hálózati felhasználója felé kezdeményezett térítésmentes és korlátlan hívásra használható telefonnal, széffel, hajszárítóval ellátott fürdőszobával, mennyezeti vagy álló ventilátorral rendelkezik. Légkondicionáló berendezés és minibár (a Mini-Superior, Superior és Family típusú szobákban. A szobák a következő típusokba sorolhatók:

Standard – dupla- ill. franciaágyas, erkélyes szobák, kisasztallal és székekkel berendezett belső udvar vagy veranda, ágy 3. szállóvendég részére; lehetséges 4. férőhely (emeletes ágyon). 3. vagy 4. férőhely helyett rácsos kiságy elhelyezése lehetséges.

Mini Superior –  dupla- ill. franciaágyas szobák, erkély ill. veranda nélkül. Rácsos kiságy elhelyezése megoldható. Légkondicionáló berendezéssel és minibárral ellátott szobák (az ebből történő fogyasztás helyben fizetendő).

Superior – mint Standard típusú szobák légkondicionálóval és minibárral felszerelve (az ebből történő fogyasztás helyben fizetendő).

Family – (legalább 3 teljes kvóta fizetése ellenében foglalható) kettő kétférőhelyes szobából áll egyszintes ágyakkal és a két szobához egy közös fürdőszobával, légkondicionáló berendezéssel és minibárral (az ebből történő fogyasztás helyben fizetendő). 5. férőhely megoldható (12 éves korig).  5. férőhely helyett rácsos kiságy elhelyezése lehetséges.


Szardínia hotel 3 csillagos Bungalow Club Village 
Szolgáltatások


Fogadás a recepción, internet point, értékmegőrző, őrizetlen belterületi magánparkoló, légkondicionált étterem remek tengeri kilátással, tengerközeli bár nagy terasszal, butik/bazár újságokkal és dohányáruval, valamint a létesítmény főterén játék- és tévéterem. A szállóvendégek rendelkezésére állnak a medence körüli zöldövezet pázsitján és a szálloda részére fenntartott fürdőzőrészen túli strandközeli részen (az 1. napernyősorban korlátozott számú napozóhelyenként napi 10€ ellenében) elhelyezett napernyők és nyugágyak (szobánként 1 napernyő 2 napozóággyal). Térítésmentes wi-fi-zóna a recepció, a medence és a strand területén. Masszázssarok (fizetős szolgáltatás): wellness-központ, kozmetikus, sportmasszázs, pihentető masszázs és shiatsu. Gyermekfelügyelet (kérésre fizetés ellenében).
Információs pont és kirándulásszervezés (fizetős szolgáltatás): túrák és Szardínia olyan jellegzetes helységeibe való kirándulások szervezése, mint pl. a La Maddalena-i szigetvilág, Smaragdpart, Orosei-öböl, Barbagia con Nuoro és Orgosolo. Ezentúl kirándulások idegenvezetéssel a Tavolarai és Capo Coda Cavallo-i Tengeri Természetvédelmi Övezetbe mélytengeri és szabadtüdős búvártúra- ill. természetvédelmi túravezetők társaságában. Vízitaxi-szolgálat Cala Brandichi, L’isuledda és La Cinta tengerpartjának strandjaira.
Elfogadott hitelkártyák: VISA – MASTERCARD – AMERICAN EXPRESS


Szardínia hotel 3 csillagos Bungalow Club Village 
Sportlehetőségek


Napernyőkkel, napozószékekkel és napozóágyakkal felszerelt két medence, melyből egy gyerekmedence; teniszezésre és kispályás focizásra is alkalmas kivilágított pálya; két tekepálya; pingpong-asztalok; strandfoci és strandröplabda. Búvárközpont PADI búvárjogosítvány megszerzésére felkészítő búvártanfolyamokkal, medencében történő ingyenes merüléspróbák, merülések Tavolara és Molara tengeri természetvédelmi területeinek tengeralatti parkjaiban.


Szardínia hotel 3 csillagos Bungalow Club Village 
Előadások, animáció és sporttanfolyamok


(június 14-től és szeptember 13-ig) az üdülőfalu jól felkészült és nagy létszámú animátorcsapata (az KAPARANGA ANIMAZIONE szervezésével) mindennap szakmai elhivatottságra, rokonszenvre és udvariasságra alapozott teljes körű animációs és előadásprogramot kínál. Az idény alatt az üdülőfalu anfiteátrumában egy sor színházi és élőénekes musicalelőadás kerül színpadra igazi színházi díszletekkel és kosztümökkel. Az esti jelentősebb műsorkínálaton túl az animátorcsapat sport- és táncrendezvényeket is szervez, melyek között csoportos latin-amerikai táncesteket, esti pianobárt, kabaréműsorokat, csoportos teniszoktatást, kenut, úszást, aerobikot, vízitornát, stepet, íjászatot (csak oktatóval), célbadobást, sportversenyeket, játékokat, nappali szabadidős tevékenységeket, strandjátékokat és sétákat, kenut, vízibiciklizést.
A szállóvendégek a következő sportlétesítmények és -berendezések állnak rendelkezésére: strandfocipálya, strandröplabda-pálya, műfüves teniszpálya és kis futballpálya, ping-pongasztalok.
Fizetés ellenében bérelhetők városi kerékpárok és mountain bike-ok. Az üdülőfalu területén működő KaribuDiving & Travel búvárközpont által lehetőség nyílik mélyvízi és szabadtüdős merülésre, búvártanfolyamokon való részvételre, felszerelésbérletre és vízitúravezetővel kihajózásra is.


Szardínia hotel 3 csillagos Bungalow Club Village 
Gyermekklubok


Mini Club 5-11 éves kisgyerekek és Junior Club 12-17 éves gyerekek részére előre meghatározott nyitvatartási időben képesített személyzettel és speciális programokkal; gyerekek részére szabadtéri játékhoz kialakított részben árnyékos tér, zöldövezet. Sportprogramok keretében bevezető tenisz-, úszás- és parti sportoktatás. Ezenkívül az étteremben a Mini Club részére fenntartott részen a klubot látogató gyermekek az animátorok segítségével megszervezett étkezés biztosított (a szolgáltatás választható és a klub részvételi díjában bennefoglaltatik).

Petrei Emese

Petrei Emese

helyi idegenvezető

Mobil: +39 348 9036190
Tel./Fax: +39 070 2340271
E-mail: emesepetrei@tiscali.it