Szardínia Apartman – Szardínia északi part


Vista Blu Resort

Via Carrabbuffas, Alghero (SS)

Vista Blu Resort

Szardínia szállás

KOMPLEXUM: A VISTA BLU RESORT igényesen kialakított épületcsoportja Alghero csodálatos városától 2 km-re, a Monte Carru lankás lejtőjén épült. Nevét a lélegzetelállító panorámájáról kapta, ami a Capo Caccio-öbölre enged kitekintést. A környezetet teljes tiszteletben tartva épített nyaralók dús és illatozó mediterrán bozótossal, valamint évszázados olajfákkal körülvéve és nagy gonddal ápolt kertek között állnak. A történelmileg gazdag, építészetében, nyelvében és kultúrájában érezhetően katalán eredetű Alghero minden igényt kielégítő lehetőségek kimeríthetetlen sorát kínálja. A térségben fellelhetők régészeti jelentőségű területek, jellegzetesen szardíniai, kőtömbökből épült kőkorszaki építmények, ún. nuraghék  [e.: nuráge] és nekropoliszok, mely érdekes lehet a régi korok iránt érdeklődőknek. Továbbá lehetőség van felfedezni természetvédelmi területeket, a híres Neptun-barlangot és néhányat a sziget legszebb strandjai közül, finom borokat és híres konyhai specialitásokat ízlelni. Az éjszakai élet szerelmeseit diszkók és belvárosi szórakozó helyek várják.

NYARALÓK: a környezetet teljes tiszteletben tartva elsőrangú anyagokból épültek, a gránittól a faanyagig, a szárd tetőcserepektől a monolitikus oszlopokig.

A nyaralók ízlésesen berendezettek, és rendelkeznek edénykészlettel és evőeszközökkel felszerelt (zárt vagy nyitott) főzősarokkal, hűtő-fűtő funkciós légkondicionálóval, tévével, mosógéppel, sütővel, mikrohullámú sütővel, hajszárítóval, vasalódeszkával és vasalóval. Mindegyikhez tartozik kert, grillező, kültéri asztallal és székekkel berendezett elkerített udvar, napozóágyakkal és kisasztallal felszerelt napozóterasz és magánparkoló. A nyaralók az alábbi típusokra oszthatók:

  • VILLA 4 (80 m2): nappali kanapéval, franciaágyas szoba, szoba két egyszemélyes ággyal, egy zuhanyzós fürdőszoba és egy káddal kialakított fürdőszoba (némelyik nyaralóban az egyik fürdő a franciaágyas szobával egy légtérben található).
  • VILLA 6 (100 m2): nappali kétszemélyes kanapéággyal vagy franciaággyal, franciaágyas szoba, szoba két egyszemélyes ággyal, egy zuhanyzós fürdőszoba és egy káddal kialakított fürdőszoba (némelyik nyaralóban az egyik fürdő a franciaágyas szobával egy légtérben található).
  • VILLA 8 (115 m2): nappali kétszemélyes kanapéággyal vagy franciaággyal, franciaágyas szoba, kettő szoba mindegyikben két egyszemélyes ággyal, egy zuhanyzós fürdőszoba és egy káddal kialakított fürdőszoba (némelyik nyaralóban az egyik fürdő a franciaágyas szobával egy légtérben található).

SZOLGÁLTATÁSOK: fogadás 9.00-től 13.00 óráig és 16.30-tól 20.00 óráig, napozóterasz, felszerelt medence, WI-FI internetcsatlakozás, kerékpárhasználat a készlet erejéig (150 euró használati kaució letételének feltételével), (május 15-től szeptember 30-ig nyitva tartó) kioszkbár a medencénél.

TÁVOLSÁG A TENGERTŐL: a tengerpart kb. 3,5 km-re húzódik. Autóval Szardínia néhány legszebb strandjára a létesítménytől pár perc alatt el lehet jutni.

ÁLLATOK:  a közösségi helyek kivételével bevihetők.

Petrei Emese

Petrei Emese

Szardínia élménymenedzser

Mobil: +39 348 9036190
Tel./Fax: +39 070 2340271
E-mail: emesepetrei@tiscali.it