Szardínia apartman
Vista Blu Resort

Via Carrabbuffas, Alghero (SS)


Szardínia apartman – Szardínia északi part

Szardínia apartman
Vista Blu Resort
Szállás leírás


Szardínia apartman Vista Blu Resort
Komplexum


A VISTA BLU RESORT igényesen kialakított épületcsoportja Alghero csodálatos városától 2 km-re, a Monte Carru lankás lejtőjén épült. Nevét a lélegzetelállító panorámájáról kapta, ami a Capo Caccio-öbölre enged kitekintést. A környezetet teljes tiszteletben tartva épített nyaralók dús és illatozó mediterrán bozótossal, valamint évszázados olajfákkal körülvéve és nagy gonddal ápolt kertek között állnak. A történelmileg gazdag, építészetében, nyelvében és kultúrájában érezhetően katalán eredetű Alghero minden igényt kielégítő lehetőségek kimeríthetetlen sorát kínálja. A térségben fellelhetők régészeti jelentőségű területek, jellegzetesen szardíniai, kőtömbökből épült kőkorszaki építmények, ún. nuraghék [e.: nuráge] és nekropoliszok, mely érdekes lehet a régi korok iránt érdeklődőknek. Továbbá lehetőség van felfedezni természetvédelmi területeket, a híres Neptun-barlangot és néhányat a sziget legszebb strandjai közül, finom borokat és híres konyhai specialitásokat ízlelni. Az éjszakai élet szerelmeseit diszkók és belvárosi szórakozó helyek várják.


Szardínia apartman Vista Blu Resort
Nyaralók


A környezetet teljes tiszteletben tartva elsőrangú anyagokból épültek, a gránittól a faanyagig, a szárd tetőcserepektől a monolitikus oszlopokig.
A nyaralók ízlésesen berendezettek, és rendelkeznek edénykészlettel és evőeszközökkel felszerelt (zárt vagy nyitott) főzősarokkal, hűtő-fűtő funkciós légkondicionálóval, műholdas csatornák vételére alkalmas tévével, mosógéppel, sütővel, mikrohullámú sütővel (kérésre), kenyérpirítóval, hajszárítóval, vasalódeszkával és vasalóval. Mindegyikhez tartozik kert, grillező, kültéri asztallal és székekkel berendezett elkerített udvar, napozóágyakkal és kisasztallal felszerelt napozóterasz és magánparkoló. A nyaralók az alábbi típusokra oszthatók:
VILLA 4 (80 m2): nappali kanapéval, franciaágyas szoba, szoba két egyszemélyes ággyal, egy zuhanyzós fürdőszoba és egy káddal kialakított fürdőszoba (némelyik nyaralóban az egyik fürdő a franciaágyas szobával egy légtérben található).
VILLA 6 (100 m2): nappali kétszemélyes kanapéággyal vagy franciaággyal, franciaágyas szoba, szoba két egyszemélyes ággyal, egy zuhanyzós fürdőszoba és egy káddal kialakított fürdőszoba (némelyik nyaralóban az egyik fürdő a franciaágyas szobával egy légtérben található).
VILLA 8 (115 m2): nappali kétszemélyes kanapéággyal vagy franciaággyal, franciaágyas szoba, kettő szoba mindegyikben két egyszemélyes ággyal, egy zuhanyzós fürdőszoba és egy káddal kialakított fürdőszoba (némelyik nyaralóban az egyik fürdő a franciaágyas szobával egy légtérben található).


Szardínia apartman Vista Blu Resort
Távolság a tengertől


A tengerpart kb. 3,5 km-re húzódik. Autóval Szardínia néhány legszebb strandjára a létesítménytől pár perc alatt el lehet jutni.


Szardínia apartman Vista Blu Resort
Szolgáltatások


Fogadás 9.00-től 13.00 óráig és 17.00-től 20.00 óráig, napozóterasz, felszerelt medence, WI-FI internetcsatlakozás, kerékpárhasználat a készlet erejéig (50 euró használati kaució letételének feltételével), (május 15-től szeptember 30-ig nyitva tartó) kioszkbár a medencénél.


Szardínia apartman Vista Blu Resort
Állatok


A közösségi helyek kivételével bevihetők.

Petrei Emese

Petrei Emese

helyi idegenvezető

Mobil: +39 348 9036190
Tel./Fax: +39 070 2340271
E-mail: emesepetrei@tiscali.it