Szardínia Apartman – Szardínia északi part


Sardinia Blu Residence
Golfo Aranci

Sardinia Blu Residence

Szardínia szállás

Szardínia észak-nyugati partján, Golfo Aranciban, Porto Rotondotól és a Marinella-öböltől pár percnyi távolságra és Olbiától 15 km-re található Szardínia egyik csodálatos, zöldbe burkolózó üdülője, a Sardinia Blu Residence, a tengertől 200 méterre.

A Sardinia Blu Residence a lenyűgöző szárd tengerre néz.

A mediterrán bozótossal tökéletesen harmonizáló, kőburkolatú épületekben ízlésesen berendezett földszinti és első emeleti apartmanok mindegyike rendelkezik legkondicionaloval , belső udvarral vagy terasszal és majdnem mindből remek kilátás nyílik a környékre.

Az üdülő elbűvölő és nyugodt környezete, a vendégek rendelkezésére álló tágas terek ideális helyszínt biztosítanak a vidékünkön nyaralásukat eltölteni kívánó minden családnak.

A létesítmény mindössze 200 méterre fekszik Golfo Aranci tengerpartjától.

A nyaralók a gyönyörű strand finom, fehér homokján élvezhetik a kristálytiszta tengert.

Az üdülőben van egy napernyőkkel és napozóágyakkal felszerelt medence is, ahol teljes nyugalomban pihenve tölthetik a nyaralás napjait.
Az üdülőben lehetőség van kerékpárkölcsönzésre. Előzetes bejelentéssel be lehet vinni kisméretű háziállatokat, ezenkívül az üdülő melletti Bastian Contrario étteremben választható teljes vagy félpanziós ellátás is.

A Sardinia Blu Residence-t az apartmanjaira jellemző tisztaság és kényelem, valamint a személyzet udvariassága teszi nevezetessé.

A strand
A 200 méterre található káprázatos strand fehér és finom szemcsés homokjával a Terza Spiaggia.

Petrei Emese

Petrei Emese

Szardínia élménymenedzser

Mobil: +39 348 9036190
Tel./Fax: +39 070 2340271
E-mail: emesepetrei@tiscali.it