Szardínia apartman
Sardinia Blu Residence

Golfo Aranci


Szardínia apartman – Szardínia északi part

Szardínia apartman
Sardinia Blu Residence
Szállás leírás

 


Szardínia apartman Sardinia Blu Residence
Fekvése


 A Szardínia Apartman Sardinia Blu Residence, Szardínia észak-nyugati partján, Golfo Aranciban, Porto Rotondotól és a Marinella-öböltől pár percnyi távolságra és Olbiától 15 km-re található Szardínia egyik csodálatos, zöldbe burkolózó üdülője, a Sardinia Blu Residence, a tengertől 200 méterre.

A Sardinia Blu Residence a lenyűgöző szárd tengerre néz. A mediterrán bozótossal tökéletesen harmonizáló, kőburkolatú épületekben ízlésesen berendezett földszinti és első emeleti apartmanok mindegyike rendelkezik belső udvarral vagy terasszal és majdnem mindből remek kilátás nyílik a környékre.

 

Az üdülő elbűvölő és nyugodt környezete, a vendégek rendelkezésére álló tágas terek ideális helyszínt biztosítanak a vidékünkön nyaralásukat eltölteni kívánó minden családnak.


Szardínia apartman Sardinia Blu Residence
Apartman


 A létesítmény mindössze 200 méterre fekszik Golfo Aranci tengerpartjától. A nyaralók a gyönyörű strand finom, fehér homokján élvezhetik a kristálytiszta tengert. Az üdülőben van egy napernyőkkel és napozóágyakkal felszerelt medence is, ahol teljes nyugalomban pihenve tölthetik a nyaralás napjait.

Az üdülőben lehetőség van kerékpárkölcsönzésre. Előzetes bejelentéssel be lehet vinni kisméretű háziállatokat, ezenkívül az üdülő melletti Bastian Contrario étteremben választható teljes vagy félpanziós ellátás is.

A Sardinia Blu Residence-t az apartmanjaira jellemző tisztaság és kényelem, valamint a személyzet udvariassága teszi nevezetessé. Minden apartmanban van mikrohullámú sütő és hajszárító is


Szardínia apartman Sardinia Blu Residence
Strand


 A 200 méterre található káprázatos strand fehér és finom szemcsés homokjával Szardínia harmadik legjelentősebb fürdőzőhelye.

Petrei Emese

Petrei Emese

helyi idegenvezető

Mobil: +39 348 9036190
Tel./Fax: +39 070 2340271
E-mail: emesepetrei@tiscali.it