Szardínia apartman
Residence Stella Marina 

San Teodoro


Szardínia apartman – Szardínia északi part

Szardínia apartman
Residence Stella Marina
szállás leírás

 

 Tenger: 900 m • Központ: 400 m • Kikötő/Repülőtér: Olbia 30 km • Állatok: kisméretű háziállatok bevihetők (fizetés ellenében)


Szardínia apartman Residence Stella Marina 
Nyaralólétesítmény


35 APARTMANOS NYARALÓLÉTESÍTMÉNY –  Az üdülő egy közelmúltban kiváló sík területen épült komplexum a La Cinta tengerpart híres strandja és San Teodoro faluközpontja között elvezető úton. A létesítményt kis, mindössze néhány apartmant magába foglaló önálló épületek alkotják.


Szardínia apartman Residence Stella Marina 
Szolgáltatások


Fogadás az üdülőfalu belterületén található kis recepción, őrizetlen parkoló,  térítésmentes wi-fi a közösségi helyeken és a verandákon. Minden nálunk megszálló helyi termékeket (egy palack bort és szárd édességeket) tartalmazó kis ajándékcsomagot és fürdőszobai piperecikk-készletet kap ajándékba érkezéskor. Elfogadott hitelkártyák: VISA – MASTERCARD – AMERICAN EXPRESS.

San Teodoro központjában van szupermarket, éttermek, pizzériák, bárok, fagylaltozók, cukrászdák, újságárusok, dohányboltok, zsetonos mosodák, butikok, gyógyszertárak, orvosi ügyelet, pianobár, diszkók, vízijárműkölcsönzők és más egyéb szolgáltatók. A strandon lehetőség van napernyők, napozószékek és nyugágyak bérlésére. 


Szardínia apartman Residence Stella Marina 
Sportlehetőségek


San Teodoróban található kis futballpálya, röplabdapálya és így tovább. A strandon lehetőség van vízi sporttevékenységek, mint például széllovaglás, kenu folytatására. A strandhoz közel található lovasiskola, mely lovasoktatást és lovas sétákat is szervez. Kedvezményes búvárközpont a Karibù Diving e Travellel.


Szardínia apartman Residence Stella Marina 
Apartmanok


Külön bejáratú, jól berendezett kertes vagy udvaros földszinti és első emeleti erkélyes vagy teraszos (mindkét esetben szabadban elkölthető étkezéshez kültéri kisasztallal és székekkel) apartmanok; fölfelszíni digitális vételű tévé, hajszárító, ventilátor, mosógép, minden szobában egyszintes ágy és kis kültéri zuhanyzó is tartozik az alapfelszereléshez.

 Bilo 4:  nappali főzősarokkal és kétszemélyes kanapéággyal vagy franciaággyal, franciaágyas szoba, fürdőszoba.

Trilo 4: nappali főzősarokkal, franciaágyas szoba, szoba két egyszintes ággyal, fürdőszoba.

Trilo 6: nappali főzősarokkal és kétszemélyes kanapéággyal vagy franciaággyal, franciaágyas szoba, szoba két egyszintes ággyal, fürdőszoba. 

Petrei Emese

Petrei Emese

helyi idegenvezető

Mobil: +39 348 9036190
Tel./Fax: +39 070 2340271
E-mail: emesepetrei@tiscali.it