S’Incantu Resort ★★★
Villasimius (CA)


Szardínia Apartman – Szardínia déli part

Szardínia apartman
S’Incantu Resort ★★★ szállás leírása

A S’Incantu Resortot Villasimius legszebb apartmanházai képezik a klub legelevenebb része, a főtér és a nagy medence körül csoportosuló épületeivel. Szardínia dél-keleti részének legkiesőbb csücskén található, néhány száz méterre a tengertől és gyalogszerrel elérhető távolságra Villasimius központjától. Csendes, félreeső területen fekszik a Spiaggia di Campulongunak nevezett strandtól egy kb. 500 méteres, védettséget élvező píneákkal és borókákkal benőtt zöld sávval elválasztva. Ugyancsak pár száz méter távolságra található egy kiváló hírű 18 lyukú golfpálya, egy lovarda és egy Capo Carbonara tengervédelmi területére rendkívül csodálatos kilátást engedő ösvény. 

A létesítményt sorházak alkotják. Ezekben találhatók az apartmanok. A földszinti verandás és az első emeleti erkélyes apartmanokat a szárd építészeti stílusra igen jellemző boltívek kötik össze.

APARTMANOK: 53 lakóegység. Az apartmanokat modern stílusban tervezték és kiváló minőségben, minden részletnek figyelmet szentelve kivitelezték. Mindben van főzősarok, LCD tévé, légkondicionáló, saját zuhanyzós fürdőszoba, valamint kültéri asztal és székek a verandán vagy az erkélyen. Néhány szobát pedig mozgásukban korlátozottak számára akadálymentesen alakítottak ki.

Többféle típusú apartman közül lehet választani:

M2 – Garzon (két főre): földszinti, franciaágy (queen-size). Ezen apartmanok némelyikét úgy alakították ki, hogy azok mozgáskorlátozottak elhelyezésére is alkalmasak legyenek.

B4 – Két lakóhelyiséges apartman (4 főre): főzősarkos nappali kétszemélyes kanapéággyal,  franciaágyas hálószoba. 

B6 – Két lakóhelyiséges apartman (6 főre): főzősarkos nappali kétszemélyes kanapéággyal,  hálószoba két franciaággyal (queen-size).

T6 – Három lakóhelyiséges apartman (6 főre): nappali kétszemélyes kanapéággyal, főzősarok, zuhanyzós fürdőszoba, egy duplaszoba, egy főzősarokkal rendelkező földszinti dublaszoba ebből nyíló fürdőszobával és tágas verandával (M2+B4).

SZOLGÁLTATÁSOK:

  • Recepció: (minden nap 9–13.00 és 16.00–20.00 óra közötti nyitva tartással) A személyzet bármilyen szükséglet felmerülése esetén ill. mindenféle felvilágosítással a vendégek rendelkezésére áll, hogy nyaralásukat felejthetetlen élmény legyen. Kirándulásokra bejelentés, kerékpár- és autókölcsönzés, transzerszolgálat és taxi rendelése.
  • Snack bar: reggelitől vacsoráig nyitva
  • Pihenés és szórakozás: 270 nm-es medence gyerekrészleggel, valamint napernyőkkel és napozóágyakkal, Miniklub 4-12 éves gyermekek szórakoztatására. Szakképzett személyzet vonja be a gyermekeket a délelőtti, délutáni és az esti órákban játékokkal, ismeretterjesztő tevékenységekkel és esti rendezvényekkel.
  • Strand: Az 500 méterre fekvő Campulongu homokos strandjára Capo Carbonara környezetvédelmi területéig nyúló illatos píneákkal és borókákkal árnyékolt erdősávon keresztül vezető ösvényen lehet eljutni. A szomszédos területen működő kölcsönzőnél lehet napernyőt és napozóágyakat bérelni.
  • WI-FI (térítésmentesen használható a bár környéki területen)
  • Zsetonos mosógépek
  • Parkoló: külső, őrizetlen

 

TÁVOLSÁGOK A FŐBB LÉTESÍTMÉNYEKTŐL: strand – 600 m, búvárközpont – 100 m, golfpálya – 200 m, lovarda – 500 m, wellness-központ – 700 m, vegyesbolt, étterem és pizzéria (legközelebb) 700 m, Villasimius Marina – 1.200 m, városközpont (posta, gyógyszertár, bankautomata, üzletek) – 1.800 m, Cagliari kikötő ill. repülőtér – 55 km

Petrei Emese

Petrei Emese

Szardínia élménymenedzser

Mobil: +39 348 9036190
Tel./Fax: +39 070 2340271
E-mail: emesepetrei@tiscali.it