Szardínia apartman
északi part


Residence Liscia Eldi

San Teodoro

Töltse ki az űrlapot és rögtön olvasható a Szardínia Kisokos

Jelentkezésével elfogadja az adatvédelmi szabályzatot. Adatait bizalmasan kezeljük, nem adjuk ki harmadik fél számára.

Hozzájárulok, hogy a szardini-szallas.hu számomra e-mailt küldjön.
Az adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom.

Szállás leírása

 

 

RESIDENCE LISCIA ELDI SAN TEODORO

 

KOMPLEXUM: Az üdülő területe egy zölddel benőtt síkságon húzódik, amelyről a nevét is kapta (Liscia Eldi). Kitűnő helyen fekszik, a strandtól néhány lépésnyire – mintegy 250 méterre – és San Teodoro híres központjához 1,5 km-re. Olbia repülőtere és kikötője 30 km-re található. Az üdülő főbb szolgáltatóegységeinek, sportlétesítményeinek és a szép medencéjének otthont adó főtere köré jellegzetes szárd stílusban, fa- és kődíszítéssel épült nyaralókat angol gyep veszi körül.

APARTMANOK: A hagyományos szárd stílusban berendezett nyaralók mindegyike a következő alapfelszereltséggel rendelkezik: főzősarok (két főzőzónás elektromos főzőlappal, étkészlettel és evőeszközökkel), légkondicionáló, hajszárító, tévé, széf, belső udvar vagy kert. Az alábbi típusú apartmanok közül lehet választani:

MONO 2 (15 nm): nappali franciaággyal vagy két egyszemélyes ággyal, fürdőszoba.

BILO 4 (35 nm): nappali kétszemélyes kanapéággyal, franciaágyas hálószoba, fürdőszoba.

TRILO 5 (40 nm): nappali kétszemélyes kanapéággyal, franciaágyas hálószoba, kisszoba egy egyszemélyes ággyal, fürdőszoba.

TRILO 6 (54 nm): nappali kétszemélyes kanapéággyal, franciaágyas hálószoba, galéria két egyszemélyes ággyal, fürdőszoba.

SZOLGÁLTATÁSOK: fogadás A és B időszakban 9.00-től 13.00 óráig és 16.00-tól 20.00 óráig, míg a többi időszakban 7.00-től 23.00 óráig; WI-FI-internetcsatlakozás a közösségi területeken, medence bárral, előadásoknak és animációs tevékenységnek fenntartott terület, tévé- és kártyaterem, teniszpálya, kisüzlet/bazár újság- és dohányárusítással. Külső, őrizetlen parkoló. Fizetős szolgáltatások: teniszpálya-kivilágítás, asztalfoglalásos étterem. A közelben található továbbá golfpálya és búvárközpont, kerékpár-, autó- és robogóbérlési lehetőség.

KLUBKÁRTYA: jogosultságot ad az animációs tevékenységekben való részvételre (csoportos tanfolyamok gyermekek és felnőttek számára, játékok és szabadidős tevékenységek, esti előadások, pianóbár, miniklub), a medence, a teniszpálya és a közösségi területeken WI-FI-internet használatára.

TÁVOLSÁG A TENGERTŐL: Cala D’Ambra strandja mintegy 250 méterre található (sziklás tengerfenékkel, strandcipő viselése ajánlott), míg Isuledda strandja körülbelül 500 méterre van, és mindkettő gyalog is megközelíthető.

Petrei Emese

Petrei Emese

helyi idegenvezető

Mobil: +39 348 9036190
Tel./Fax: +39 070 2340271
E-mail: emesepetrei@tiscali.it

Most hajókirándulást, városnézést, szárdestet nyerhet!!! Részletek itt!