Szardínia Apartman – Szardínia északi part


Residence Ea Bianca

Località Ea Bianca / Baja Sardinia (SS)

Residence Ea Bianca

Szardínia szállás

 

Komplexum: egy 2012-ben megnyitott üdülőfaluban található újépítésű nyaralólétesítmény a tengertől nem messze. Az üdülőfalun belül különböző tengerszint feletti magasságon három lakótömb épült; ez az építési mód sok apartmanból szabad kilátást enged a tengerre. A lakólétesítményt zöldövezet öleli körül gyönyörű panorámás teraszokkal, ahonnan lenyűgöző kilátást élhezhetünk a La Maddalena szigetcsoportra, Korzikára, illetve a jellegzetes mediterrán bozótosra. Az apartmanokból kertre, a környező illatozó, burjánzó domboldalra és a pompás vízeséses medencére nyílik kilátás. Baja Sardinia központjától – annak híres „Piazzetta”-jától – csupán 2,8 km választja el. A hely vonzerejét a ritka fehér homokos és kristályosan áttetsző vízű fürdőzőhely, valamint az éjszakai élet kedvelői számára a helyben és különösképp a 6-7 km-re fekvő, nemzetközi luxuskedvelők célpontjává vált Porto Cervoban található szórakozóhelyek és diszkók jelentik.

Apartmanok: különböző tengerszint feletti magasságokban találhatók, a terület sajátosságainak megfelelően; tágasak és ízlésesen, finom kivitelezésű bútorokkal berendezettek, edénykészlettel és evőeszközökkel felszereltek. Mindben van televíziókészülék, sütő, mosógép és légkondicionáló, legtöbbjükben ezenkívül mosogatógép is. Némely apartman két fürdőhelyiséggel rendelkezik (legtöbbjük zuhanyzós), hajszárítóval felszerelve. Az apartmanokhoz erkélyel vagy zárt belső udvar is tartozik. Az alábbi szobatípusok foglalhatók:

Mono 2 (35/40 m2): nappali főzősarokkal és kinyitható kanapéval vagy franciaággyal.

Bilo 4 (50 m2):  nappali főzősarokkal, kétszemélyes kinyitható kanapéval, duplaágyas szobával. Némelyik tengerre nyíló kilátással.

Trilo 6 (65/ 70 m2): nappali főzősarokkal, kétszemélyes kinyitható kanapéval vagy franciaággyal, duplaágyas szobával és egy kisszoba két egyszemélyes ill. egy emeletes ággyal. Némelyik tengerre nyíló kilátással.

Quadri 8 (75/85 m2): nappali főzősarokkal, kétszemélyes kinyitható kanapéval vagy franciaággyal, duplaágyas szobával és egy kisszoba két egyszemélyes ill. egy emeletes ággyal. Ez a típusú apartmanok mindegyike kettő zuhanyzós fürdőhelyiséggel rendelkezik. Némelyik tengerre nyíló kilátással.

Szolgáltatások: fogadószemélyzet jelenléti ideje 09.00-13.00 és 17.00-20.00 óra között, panorámás medence pihenőrészleggel, játszótér, parkoló, a  parkolót a létesítmény központi részével és a medence területével összekötő felvonó, ingyenes WI-FI-zóna. A közeli Baja Sardiniaban kisüzlet, bár, dohánybolt, étterem, orvosi ügyelet, mosoda, aquapark.

Távolság a tengertől: A Cala dei Ginepri-öböl kb. 1.300 m-re húzódik a kompexumtól.

Petrei Emese

Petrei Emese

Szardínia élménymenedzser

Mobil: +39 348 9036190
Tel./Fax: +39 070 2340271
E-mail: emesepetrei@tiscali.it