Szardínia apartman
Residence Baia Santa Reparata

Capo Testa / Santa Teresa di Gallura (OT)


Szardínia apartman – Szardínia északi part

Szardínia apartman
Residence Baia Santa Reparata
Szállás leírás

Tenger: 150-400 m • Központ: Santa Teresa Gallura 3 km • Kikötő/Repülőtér: Olbia 65 km • Állatok: kisméretű háziállatok bevihetők (előzetes kérésre – fizetés ellenében)


Szardínia apartman Residence Baia Santa Reparata
Nyaralólétesítmény


36 APARTMANOS NYARALÓLÉTESÍTMÉNY – Természetes környezetbe beékelve Santa Reparata lenyűgöző öbölének legközelebb tengerhez eső részén épült, gránitsziklákkal szabdalt fehér homokos partszakasz által jellegzetessé tett területen. A háromszintes sorépületekben található földszinti ill. első emeleti apartmanokból a Capo Testa fok szikláira nyílik kilátás. A tengerhez és a sportlétesítményekhez legközelebb eső részen emelt új épületben három (VIP-típusú) újépítésű, nagyszerűen bútorozott és a legújabb igényeket kielégítő minden komforttal felszerelt tágas lakás várja a nyaralókat a létesítmény területén üzemelő báron és éttermen kívül. Santa Teresa di Gallura közeli központja egy sor szolgáltatást és minden igényt kielégítő szórakozási lehetőséget kínál.


Szardínia apartman Residence Baia Santa Reparata
Szolgáltatások


Santa Reparata öblében található mini market, őrizetlen parkoló. A mintegy 3 km-re fekvő Santa Teresa központjában lehet találni szupermarketet, éttermeket, pizzériákat, bárokat, butikokat, gyógyszertárakat, újságárusokat, diszkókat, pubokat, felszerelt kikötőt és még sok egyebet.
A létesítménynek szerződése van helyi vendéglátó egységekkel kedvezményesen elfogyasztható jellegzetes szárd vacsorákra és Santa Teresa környéki lenyűgöző hajókirándulásokra.
Éjszakai érkezés: a fogadási időn kívüli előre jelzett érkezések esetén 20,00€ kerül felszámításra. A késés előrejelzésének elmulasztása esetén csak a következő napon lehet bejelentkezni.
Elfogadott hitelkártyák: VISA – MASTERCARD –DINERS.


Szardínia apartman Residence Baia Santa Reparata
Sportlehetőségek


A Santa Reparata Sportközpontban találhatók felszerelt felnőtt- és gyermekmedencék (június 06. és szeptember 20. közötti időszakban) és teniszpálya; a strandon lehet különféle vízisportokat folytatni, mint pl. szörfözni, vitorlázni, vízisíelni, valamint lehet vízijárműveket bérelni.


Szardínia apartman Residence Baia Santa Reparata
Apartmanok


Önálló bejárattal, mosógéppel, mosogatógéppel, tévével, minden szoba egyszintes ággyal, belső udvarral és erkéllyel vagy kerttel rendelkeznek. Pótágy elhelyezésére nincs lehetőség.

Bilo 3: első emeleti, kétszintes beosztású. A szinteket belső lépcső köti össze. Nappali főzősarokkal és kanapéággyal, franciaágyas szoba és fürdőszoba.

Bilo 4 VIP: A tengerhez és a sportlétesítményekhez legközelebb eső részen emelt új épületben található (külön térítés ellenében) légkondicionált apartmanok. Nappali főzősarokkal és kétszemélyes kanapéággyal, franciaágyas szoba, fürdőszoba és saját napozóterasz.

Trilo 4 DS: nappali főzősarokkal és kandallóval, franciaágyas szoba, kétágyas szoba és két fürdőszoba.

Trilo 6 DS: nappali főzősarokkal, kandallóval és kétszemélyes kanapéággyal, franciaágyas szoba, kétágyas szoba és két fürdőszoba.

Viki, Anikó, Tíbor és Laci Szardínia élménybeszámolója

a Residence Baia Santa Reparata apartmanról

Petrei Emese

Petrei Emese

helyi idegenvezető

Mobil: +39 348 9036190
Tel./Fax: +39 070 2340271
E-mail: emesepetrei@tiscali.it

Viki, Anikó, Tibor és Laci Szardínia élménybeszámoló

Miért éppen Szardínia?

Hihetetlenül szép, hófehér öblök, csodálatos türkizkék (átlátszóan türkizkék!) tenger, végtelen nyugodtság, tökéletes nyugalom, a lehető legkevesebb külföldi turistával. S a legjobb hír: mindössze 12 óra autó- és 9 óra hajóút választ el ettől a csodás élménytől.
A sziget északi részén fekvő festői kisváros, Santa Teresa di Gallura közelében található Baia Santa Reparata, ahol Emese ajánlására béreltünk egy hétre egy kis apartmant.
A környéket látva már a megérkezéskor tudni lehet, hogy kevés lesz az az egy hét. Így álljon csak itt néhány jó tanács azoknak, aki a sziget ezen részére jönnek: semmiképpen ne hagyják ki a La Maddalena szigetekre szervezett hajókirándulást, ahol a Karib- vagy az Andamán-tenger szépségével vetekedő partokat fognak látni és hozzanak olasz szótárt (errefelé alig beszélnek idegen nyelveket).
Köszönjük Emesének a szállás kiválasztásához nyújtott segítséget és a készséges válaszokat a kérdéseinkre, amelyekkel az utazás előtt bombáztuk… reméljük, nem utoljára!
Az első fotó Santa Teresa di Gallura egyik öble, ahonnan a hajókirándulások indulnak, a festői La Maddalena szigetekre. A második fotón Baia Santa Reparata homokos strandja látható, melytől pár méterre, az öböl túloldalán, sziklás strandon búvárkodhattunk.

2009. július 25-augusztus 1.

További Szardínia élménybeszámolók más Szardínia szállásról