Szardínia Apartman – Szardínia északi part


Capo d’ Orso Resort

Palau

Capo d’ Orso Resort 

Szardínia szállás

 

A CLUB ESSE RESIDENCE CAPO D’ORSO közvetlenül a tengerparton a La Maddalena Nemzeti Parkkal szemben fekszik Palau központjától 500 méterre. Az üdülőt a tengerre vezető enyhe lejtőn található kényelmes lakások alkotják a felszerelt strandttól 50 méternyire.

Távolságok:

 • közvetlenül a tengerparton
 • Palautól 500 méterre
 • Kikötők: Olbia 40 km; Golfo Aranci 45 km
 • Repülőtér: Olbia Costa Smeralda 44 Km

Elhelyezés: az üdülő kétemeletes épületcsoportokban található 26 önálló bejáratú lakással rendelkezik, melyekhez felszerelt főzősarok, hűtőszekrény, zuhanyzós fürdőszoba és tévé, kültéri bútorokkal berendezett belső udvar vagy terasz tartozik.

A lakások a következő típusokba sorolhatók:

 • BILO – 4-5 férőhelyes lakások kétszemélyes kanapéágyas, főzősarkos nappalival, franciaágyas hálószobával, egy fürdőszobával.
 • TRILO A – 6-7 férőhelyes lakások kétszemélyes kanapéágyas, főzősarkos nappalival, franciaágyas hálószobával, egy emeletes ágyas kisszobával és egy fürdőszobával.
 • TRILO B – ugyanolyan beosztású, mint a TRILO A , de két fürdővel.

Szolgáltatások, felszerelések és sport: éjjel-nappal nyitva tartó recepció a Club Esse Posada területén a létesítménytől 30 méterre, átrium, 2 medence; 1 teniszpálya, 1 többfunkciós sportpálya, röplabda, színház, bazár, külső őrizetlen parkoló. Ezenkívül a közösségi területeken wi-fi internetcsatlakozási lehetőség is van. Strandtörölközők és sétababakocsik kölcsönzése (az igényt foglaláskor előre kell jelezni). Mosodaszolgálat. Gumicsónak-, gépjármű- és robogóbérlési lehetőség. Kirándulások széles választéka.

BIANCHI-Bike Center és Bike Accademy: a Probike-kal együttműködésben a létesítmény belterületén a két kerék szerelmesei számára új szolgáltatási koncepció született. Minden igényt ielégítő kerékpárkölcsönző (gyerekektől a felnőttekig, kezdőktől a rátermettekig, városi, országúti kerékpár és mountain bike; a magasabb minőségi kategóriájú kerékpárokra előzetes igénybejelentés szükséges), eredeti Bianchi-tartozékok, sportruházat, térképek és a létesítményből kiinduló, megfelelően kialakított útvonalak, javítóműhely szakszemélyzettel. Bike Accademy oktatóival a kerékpár adta pozitív értékeket különleges közös élménnyé alakítja.

Strand: homokos strand nagy napernyő- és napozóágyállománnyal a készlet erejéig. Animációs tevékenységek és Hero Camp. A létesítménytől 100 méterre található a négylábú kedvenceknek fenntartott Bau Bau Palau strand.

Animáció és szórakoztatás: A Club Esse Residence Capo d’Orso egy nagy, klubrendszerű üdülőfalu. A létesítmény tökéletesen a tevékenységekhez igazodó tágas terekkel rendelkezik, mint a két nagy medence, a strand, a zenés bár és a színház. Az animátorcsapat ragadós mosolya a vendégeket gazdag, pihenést és szórakozást összekötő szabadidős, sport- és előadásprogramon keresztül egészen a nyaralás végéig kíséri vidám és társas légkörben.

Gyermekek és kamaszok: a jég hátáról érkezett kabalaállat, Pink Hero pingvin játékos, alkotó és sporttevékenységekkel szórakoztatja a kis hősöket, valamint teszi őket tudatossá környezetvédelmi témában.

 • Hero Camp (3-13 éves gyermekek részére, akiket ezen belül is korcsoportonként különítenek): 9.30 és 18.30 közötti nyitva tartással különleges nyaralási élményt nyújt a kis szállóvendégeknek erre szakosodott személyzetével, jól felszerelt játszóterével, gyermek színjátszókörével, játszóházával, videótékájával és a délutáni pihenő céljából kialakított részlegével.
 • Young Club (13-18 év közötti kamaszok részére): mindennap várja a fiatalokat sport- és tánctevékenységekkel, játékokkal és sportversenyekkel, kabarélaborral, szerep- és társasjátékokkal.

Esse Card KLUBKÁRTYA: kiváltása május 30. és szeptember 26. közötti időszakban három éves kortól kötelező.

A kártya díja 6 euró / fő / nap és helyben fizetendő és a következőkre ad jogosultságot:

 • a medencék és a készlet erejéig szabadon használható napernyőkkel,
 • napozószékekkel és -ágyakkal felszerelt strand területére való belépés,
 • a Hero Club és a Young Club tevékenységein való részvétel, csoportos úszásoktatás,
 • fitnesz, vízitorna, kispályás foci, kenuhasználat, csoportos táncok, zumba, belépés a színház esti előadásaira.

Állatok: A nyaralás végén elvégzendő fertőtlenítés költségeinek fizetési feltétele mellett legfeljebb 20 kg testtömegű kisállat bevitele engedélyezett, azonban a közösségi területek ezalól kivételt képeznek. A létesítménytől 100 méterre fekszik a Bau Bau Palau nyilvános strand személyre szabott szolgáltatásokkal és a négylábú házikedvencek díjmentes tengeri fürdőzési lehetőségével.

FONTOS: Az ajánlott szolgáltatások kizárólagos hozzáférhetőségének biztosítása céljából kötelező a klub színes beléptető karszalagjának csuklón való viselése a nyaralás teljes ideje alatt.

Petrei Emese

Petrei Emese

helyi idegenvezető

Mobil: +39 348 9036190
Tel./Fax: +39 070 2340271
E-mail: emesepetrei@tiscali.it