Szardínia Apartman – Szardínia déli part


Baia delle Palme Apartmanhotel ★★★

Santa Margherita di Pula

Baia delle Palme Apartmanhotel ★★★

Szardínia szállás

 

 

A Baia delle Palme Apartmanhotelben a vendég megélheti az „érezd magad otthon” érzés élményét.

Az itt megszállni vágyók különféle lakóegységek közül választhatnak, melyek mindegyikét más időket és életformákat megidéző, összetéveszthetetlen mediterrán stílusban rendezték be.

Az építészet és a burjánzó növényzet szerencsés találkozása tökéletes keretet nyújt egy páratlan nyaraláshoz.

PARK: A hét hektáros zöldterület, melyet a tengeri fuvallatok a mediterrán bozótos jellegzetes illataival telítik be, egészen a tengerig nyúlik.

BAR: A parkkal övezett bár egész nap várja vendégeit, akik teljes nyugalomban ihatnak és falatozhatnak a tágas terasz kényelmes díványain.

MEDENCE: A 280 köbméteres medence napsugarak által kellemesen felmelegített tengervizében bárki szabadon megmártózhat. A legkisebbek egy kifejezetten nekik szánt részen lubickolhatnak.

SZOLGÁLTATÁSOK: Ágynemű- és törölközőgarnitúra, takarítás, kerékpár- és robogókölcsönzés, autóbérlés, 3 km-re lovasiskola és 18 szakaszos golfpálya, motoros vízijármű-bérlés, kirándulások hajóval és terepjáróval.

ESEMÉNYEK: A létesítmény külső és belső tereinek nagysága és sokfélesége a Baia delle Palme Apartmanhotelt esküvők, valamint egyéb magánjellegű és nyilvános események megrendezésére is kitűnően alkalmassá teszi.

TENGER: Mintegy 900 méterre található egy homokos szabadstrand homokos-kavicsos tengerfenékkel, amit gyalogosan egy kényelmes, enyhén lejtő földúton lehet megközelíteni. 300 méterre fekszik egy másik strand, amit a tengerbe elnyúlva fokozatosan lejtő vulkanikus eredetű sziklák jellemeznek. Autóval néhány percnyire csodás strandok és kisebb-nagyobb öblök is felfedezhetők Szardínia déli partvidékének sajátos kristálytiszta tengervizével.

APARTMANOK: A Baia delle Palme Apartmanhotel a 195 sz. főútról 33. km-nél letérve körülbelül 800 méternyi földút megtétele után érhető el.

Az apartmanban nincsen főzőlap, mosogató- és mosógép. A Mono típusú apartmanok konyhájában két főzőzónás, a Bilo típusú apartmanokban két-négy főzőzónás, a Trilo típusú apartmanokban négy főzőzónás főzőlap van. Ezenkívül a konyhasarkot vízforralóval és fagyasztórészleg nélküli hűtőszekrénnyel, valamint a főzéshez legszükségesebb konyhai eszközökkel látták el. A Mono és a Bilo fürdőszobáiban vagy zuhanykabin, vagy kád van, a Trilo apartmanok mindegyike zuhanyzós fürdővel rendelkezik. A fürdőkben hajszárító nincsen.

Mimose Mono 2: A kb. 16 nm-es földszinti szobák legfeljebb két személyre foglalhatók. Mindegyikhez tartozik egy parkra néző 6 nm-es veranda és egy 4 nm-es fürdőszoba zuhanyzóval vagy káddal. Kiságy elhelyezésére nincs lehetőség. Az itt elszállásolt vendégek Studio B&B ellátást kapnak, melynek szolgáltatásait a szállás ára tartalmazza (kontinentális reggeli, a törölközőganitúra váltása heti két alkalommal, légkondicionálás, színes tévé, vízforraló, fürdőszobai piperecikkek és takarítás).

Bouganville Bilo 2 / 4: Ezeket a parkra vagy medencére néző apartmanokat egy kb. 17 nm-es étkezőrészt is magába foglaló nappali, egy kb. 16 nm-es hálószoba, egy 4 nm-es fürdőszoba (zuhanyzóval vagy káddal) és egy kb. 14 nm-es terasz vagy kis udvar alkotja. A szobai fekhelyek – a nappaliban elhelyezettek kivételével – a vendégeik igényeit szem előtt tartva lehetnek ikerágyakkal vagy franciaággyal megoldva. A megadott maximális befogadóképességen felül további kisgyermek nem szállásolható el.

Strelizie Trilo 4+2: Ezeket a recepciós iroda fölött található, bejáratra néző apartmanokat egy kb. 16 nm-es étkezőrészt és két fotelágyat magába foglaló nappali, egy kb. 16 nm-es franciaágyas hálószoba, egy 10 nm-es ikerágyas szoba, egy 4 nm-es zuhanyzós fürdőszoba és egy kb. 10 nm-es terasz vagy kis udvar alkotja. Befogadóképesség: 4 felnőtt + 2 13 éven aluli gyermek. A megadott maximális befogadóképességen felül további kisgyermek nem szállásolható el.

Pini Trilo 4+2: Ezek az apartmanok egy évszázados fenyves árnyékában épült négylakásos nyaralóépületben találhatók, ahová a medencétől egy zölddel övezett sétány vezet egészen a tengerpartig. A recepciós irodának otthont adó központi épülettől mintegy 300 méter választja el. A 44-47 nm összalapterületű apartmanokban egy kb. 17 nm-es étkezőrészt és két fotelágyat magába foglaló nappali, egy kb. 12 nm-es franciaágyas hálószoba, egy 10 nm-es ikerágyas szoba és egy 4 nm-es zuhanyzós fürdőszoba alkotja. Befogadóképesség: 4 felnőtt + 2 13 éven aluli gyermek. A megadott maximális befogadóképességen felül további kisgyermek nem szállásolható el.

A recepciós iroda naponta 9.00-20.00 óra között tart nyitva. Az apartmanokat szombati napon 15.00-20.00 óra között adják át a vendégeknek, a távozás napján reggel 10.00 óráig kell elhagyni azokat. Lekérésre a rendelkezésre álló szabad szobák függvényében megoldható szombati napon kívül más napokon történő érkezés is. Minimum foglalás: 5 nap A és B, 7 nap C, D, E és F időszakban.

Mivel a létesítmény kissé távol esik az éttermektől és szupermarketektől, autó használata javasolt.

Petrei Emese

Petrei Emese

helyi idegenvezető

Mobil: +39 348 9036190
Tel./Fax: +39 070 2340271
E-mail: emesepetrei@tiscali.it