Szardínia Apartman – Szardínia északi part


Baia De Bahas Exclusive Resort
Marinella öböl

Baia De Bahas Exclusive Resort

Szardínia szállás

 

KOMPLEXUM: A Baia de Bahas a tengertől néhány lépésre csendes helyen fekvő, a Marinella-öbölre nyiló kilátást engedő lakóterületi épületegyüttes.

Több, virágágyásokkal és kertekkel tarkított épületegység alkotja Porto Rotondotól csupán 4 km-re. A kikötőtől és az olbiai repülőtértől 15, Golfo Aranci kikötőjétől 5, Porto Torrestől 139 km-re terül el.

APARTMANOK: a központi épületben ill. egy- vagy kétemeletes sorvillákban találhatók, többségük teraszos vagy erkélyes, és némelyik kilátása tengerre nyílik.

A komfortosan és egyidőben rendeltetésüknek megfelelően berendezett apartmanok légkondicionáló berendezéssel, televíziókészülékkel, edénykészlettel és evőeszkőzökkel felszerelt konyhasarokkal, valamint hajszárítóval ellátott mellékhelyiségekkel rendelkeznek.

MONO 3 30/40 m2: nappali főzősarokkal, franciaágy, valamint egy egyszemélyes ágy (max. 3 főre).
BILO 4 40/50 m2: nappali főzősarokkal és kinyitható kanapéval, duplaágyas szoba (max. 4 főre).
TRILO 6 50/60 m2: nappali főzősarokkal és kétszemélyes kinyitható kanapéval, duplaágyas szoba, gyerekszoba 2 egyszemélyes ággyal (max. 6 főre).

SZOLGÁLTATÁSOK: fogadószemélyzet munkaideje 09.00-13.00, valamint 17.00-20.00 óra között, térítésmentes wifi-használat néhány közösségi helyen, étterem / pizzéria, bár, kisüzlet, dohányáru és újságok, kisüzletsor (május végétől szeptemberig nyúló nyitvatartással), jógaközpont, őrizetlen parkoló és két játszótér. Fizetős szolgáltatások: medence (június közepétől szeptember végéig), kerékpárkölcsönzés, vízi sportolási lehetőségek, búvárkodás. A komplexum közelében található orvosi ügyelet és sürgősségi ellátóegység.

TÁVOLSÁG A TENGERTŐL: a kis, sekély öblök és gránitsziklák által határolt homokos partnyúlványok szabdalta tengerpart a szállásoktól 150-350 m-re húzódik. A komplexumtól 1 km-re található Marinella csodálatos és felszerelt, fizetős strandja.

Kisállatok: a közösségi helyek kivételével bevihetők.

Petrei Emese

Petrei Emese

helyi idegenvezető

Mobil: +39 348 9036190
Tel./Fax: +39 070 2340271
E-mail: emesepetrei@tiscali.it