Szardínia nyaralás előtt olvassátok sok szeretettel a 2019 évi beszámolókat 🙂

Szardínia nyaralás 2020 vélemények

hamarosan……

Havasi Krisztina beszámolója

Holecz Péter beszámolója

Told Tímea beszámolója

Szardínia nyaralás vélemények 2020 itt lesznek majd olvashatóak

úGY REPÜL AZ IDŐ, HOGY Szardínia nyaralás 2020 vélemények IS LESZNEK NEMSOKÁRA….

Számos beszámoló, gyönyörű képekkel tarkítva 2019′

„Forduljanak bizalommal Emeséhez, aki a nap bármely pontjában, bármilyen kérdésben az Önök rendelkezésére áll, felejthetetlen élményt biztosít a szigetre utazóknak!”
Havasi Krisztina

„Az élmény nem lett volna ilyen gazdag, és sokrétű, ha nem jutunk el azokra a programokra, amiket Emese kimondottan nekünk szervezett.”
Panya Zoltán

Szardínia nyaralás 2020 vélemények hamarosan, de addig is 2019-ből:
Holecz Péter
beszámolója 2019′

Mit ajánlanék? Inkább kit ajánlanék… 12 napot töltöttünk Cagliariban és a környéken. Igaz, csapattal mentünk, de sok ötletünk nem volt a programokat illetően. Az Intersteno -többek közt- gépíró világbajnokságon vettünk részt a fiammal. Mivel Emesét Facebookon már előbb felfedeztük, felvettem Vele a kapcsolatot érdeklődés szintjén. Utazás előtt 8 hónappal már tudtuk az időpontot, ezért ahogy közeledett a nagy nap, egyre többször „beszéltünk” a lehetőségekről. Soha nem volt türelmetlen, pedig biztos kérdeztem „jókat”. A csapatunk egyik vezetőjével végül is leszerveztek egy nagyon szuper napot, olyan helyeken jártunk, amikről álmodni sem mertünk. Ő nagyon felkészült volt mindenben, olyan történeteket tudott, hogy szánk tátva maradt. Szerencsénkre egy, a szövetség által szervezett napot is Emese vezetett, abban sem csalódtunk. A kompon jót beszélgettünk személyesen is, Róla a véleményünk semmit nem változott, egy intelligens és barátságos Hölgy.

Volt egy sajnálatos dolog is, egyik csapattagnak hirtelen fogorvosra volt szüksége. Ügyeletet találni Olaszországban állítólag ilyen hirtelen lehetetlen, de Emese ebben is segített. Tanáccsal, telefonálással, stb. Nem csoda, tudtommal a szigeten Ő az egyetlen regisztrált, hivatalos magyar idegenvezető! Egyszóval mindenkinek csak ajánlani tudom Őt, csalódni nem fognak benne. Ő mindent (IS!) tud..

Majdnem elfelejtettem, szálláskereséssel is lehet hozzá fordulni, nem csak a programok miatt!!!

Köszönjük Neked Emese, remélem Családdal együtt visszatérünk!

Szardínia nyaralás 2020 vélemények hamarosan, de addig is 2019-ből:
Havasi Krisztina
beszámolója 2019′

Szeptemberben töltöttem egy hetet második alkalommal Szardíniia déli részén. A programok megszervezéséről Petrei Emese
gondoskodott , aki kiemelkedő szaktudásával, segítőkészségével és figyelmével járult hozzá a nyaralás sikeréhez.
Mivel a szállásom Cagliariban volt, mindenképp szerettem volna megismerni a Földközi- tenger egyik legszebb kikötővárosának nevezetességeit , így befizettem egy városnéző programra, melynek egy részét minibusszal, majd gyalogosan tettük meg.
Több órát sétáltunk a bástyákkal körülvett óvárosi részben, melynek minden pontjáról más és más kilátás nyílik a városra és az öbölre.
Megtekintettük a Xlll.században épült Saint Maria- székesegyházat , melynek belseje különböző márványokból, oltára pedig ezüstből készült. Lenyűgöző látványban volt részünk.
Az óváros jellegzetességei közé tartoznak a hangulatos sikátorok, virágokkal gazdagon diszített erkélyek, kis kőtemplomok, kézműves üzletek stb.Mivel a város telis- tele van bevásárló utcákkal, a vásárlási lehetőségek tárháza megszámlálhatatlan.Az óvárosi séta programja egy cukrászdában eltöltött fagyizással zárult.
A városnéző program naplemetével a háttérben, mocsaraknál apró rákokat keresgélő flamingó rezervátumok megtekinésével ért véget.
Kedves Szardíniai nyaralás után érdeklődő vendégek!
Ne gondolkodjanak, menjenek! Csak biztatni tudom Önöket! Csupán egy napot emeltem ki a nyolc nap közül, de minden túlzás nélkül állítom, hogy Szardínia egy élő Paradicsom.
Ismerjék meg Önök is a páratlan látványt nyújtó türkizzöld tengert, a rózsaszín és fehérhomokos tengerpartot, a csodálatos öblöket és a flamingókat élőben!
Forduljanak bizalommal Emeséhez, aki a nap bármely pontjában, bármilyen kérdésben az Önôk rendelkezésére áll, felejthetetlen élményt biztosít a szigetre utazóknak!
Végül, Emese ebben az értékelésben szeretném megköszönni a közösen eltöltött időt, a rengeteg élnényt és azt, hogy nem egy átlagos turistának, hanem vendégnek érezhettem magam Szardínia szigetén.️️

Szardínia nyaralás 2020 vélemények hamarosan, de addig is 2019-ből:
Told Tímea
beszámolója 2019′

Köszönjük a tegnapi hajóútat Emese Petrei.
Profi hajós csapat, mindenhol van idő strandolni, nincs rohanás.
A partokat és a víz színét nem lehet leírni, látni kell
Örök élmény
Ja és a sirályetetés …

Szardínia nyaralás 2020 vélemények hamarosan, de addig is 2019-ből:
Vidosics Tímea
beszámolója 2019′

Sziasztok Szardínia Imádók!

Tavalyi csapattal az időjárás miatt nem sikerült eljutni az Orosei-öbölbe és hajókázni. Múlt héten is odamentünk és a nagy szél miatt nem engedték ki a hajót, de nem adtuk fel és ma végre sikerült résztvennünk ezen a csodálatos programon Emese Petrei segítségével, akinek ezúton is köszönet.

Fantasztikus helyeken jártunk, finomakat ettünk, ittunk és még szerencsénk is volt, mert az ebédnél VIP asztalt kaptunk elmondhatatlanul szép kilátással az öbölre. Volt sok fürdés, napozás, jó hangulat és minden ami egy emlékezetes naphoz kell. Biztos nem felejtjük el. Én elmentem a cseppkőbarlangot is megnézni.

Nagyon tetszett. Bárkinek ajánlom ezt a programot, nem fog csalódni. Mi még picit maradunk…és már most fáj a szívünk itt hagyni ezt a varázslatos szigetet.

Szardínia nyaralás 2020 vélemények hamarosan, de addig is 2019-ből:
Panya Zoltán
beszámolója 2019′

2019. október végén egy csodálatos hetet töltöttünk Szardínián. Itthon foglaltam a szállást és a repjegyet egy hirtelen ötlettől vezérelve. Az indulás előtt kértem segítséget Petrei Emesétől kinti fakultatív programokhoz. Nagyon készségesen segített. Kijött elénk a reptérre, rengeteg információt osztott meg velünk, ami nagy segítség volt kint tartózkodásunk alatt.

Szerencsére sikerült két fakultatív programot is megszerveznie nekünk. Csodálatos élményben volt részünk. Szardínia tökéletes választás annak, akit érdekel a történelem, az épített és a természeti környezet, ugyanakkor pihenésre, kikapcsolódásra is remek választás. Azonban az élmény nem lett volna ilyen gazdag, és sokrétű, ha nem jutunk el azokra a programokra, amiket Emese kimondottan nekünk szervezett. Még egyszer köszönjük! Mindenképpen visszamegyünk!