Szardínia hotel 4 csillagos
Alpitour VOI Colonna Village ★★★★ árlista

Golfo Aranci (OT)


Szardínia Hotel – Szardínia északi part

Szardínia hotel 4 csillagos
Alpitour VOI Colonna Village ★★★★
árlista a 2019-es évre

 

A táblázat árai euró / fő / éj bővített félpanziós ellátással (azaz az étkezéseknél korlátlanul fogyasztható italokat – üdítőket, vizet és bort – beleértve) értendők kétágyas szobában elhelyezéssel, és magukban foglalják a 10%-os ÁFA-t, de NEM tartalmazza a 2 euró / fő / éj összegű idegenforgalmi adót, amit helyben a kijelentkezéskor kell leróni (ennek összegét Golfo Aranci önkormányzata határozza meg és a 2020. év folyamán változhat!). (A ÁFA-kulcs esetleges jövőbeli emelkedése esetén az árak ennek megfelelően emelkedetnek.) A félpanziós ellátás svédasztalos rendszerű, bőséges reggelit és vacsorát jelent széles ételválasztékkal. Csak reggeli étkezéssel NEM foglalható. A szobákat és a szolgáltatásokat az érkezési napon 16.00 órától a távozási napon kijelentkezésig lehet igénybe venni. Érkezés és távozás: szabadon választott napokon. Bejelentkezés: 16.00 órától, kijelentkezés: 10.00 óráig. Előre történő egyeztetés alapján ezektől eltérő időpontokban is lehetségesek. Minimum foglalás: 7 éjszaka július 18-tól szeptember 05-ig terjedő  időszakban.

Állatok bevitele NEM engedélyezett.

 

Időszak

Classic

Tengerre néző Superior*

A

Május 16–30.

Szeptember 12–26.

87

110

B

Május 30. – június 20.

Szeptember 05–12.

98

121

C

Június 20. – július 18.

Augusztus 29. – szeptember 05.

121

144

D

Július 18. – augusztus 01.

Augusztus 22–29.

138

167

E

Augusztus 01–22.

167

196

* A nem tengerre néző Superior szobák árát a kedvezményekben meghatározott mértékben csökkentik.

 

KEDVEZMÉNYEK

 • Nem tengerre néző Superior szoba foglalása a táblázat árait 4 euró-val csökkenti. (A gyermekekre alkalmazott ár az elfoglalt ágy kedvezménye szerint csökken.)
 • Három-/négyágyas Classic szoba emeletes ággyá alakítható kanapéággyal: Amennyiben kimondottan ilyen típusú szobára szól a foglalás, a szállás ára további 10%-kal csökken.
 • Hosszú vakációs kedvezmény (nem halmozható az előfoglalási kedvezményekkel!)
  • 14 nap 12 nap áráért a május 16-tól július 04-ig, illetve az augusztus 22-től szeptember 12-ig terjedő időszakra szóló foglalásokra (Ezt a kedvezményt a foglalás két utolsó éjszakájára alkalmazzák!)
 • Előfoglalási kedvezmények (nem halmozhatók a hosszú vakációs kedvezménnyel!)
  • 20% a január 31-ig eljuttatott bármely időszakra szóló foglalásokra
  • 15% a február 28-ig eljuttatott bármely időszakra szóló foglalásokra
 • Kisgyermekkedvezmény – Az első és második 3 éven aluli gyermeknek a szállás és  az étkezés is térítésmentes. Kiságyat térítésmentesen biztosítanak. Kérhető Voilà Baby szolgáltatáscsomag a feláraknál meghatározott áron.
 • Kedvezmények 3. és. 4. ágyon (a felső korhatár be nem töltött évet jelöl):
  • 3-12 év közötti gyermek 3. ágyon: 75%, Family roomban 50%
  • 3-12 év közötti gyermek 4. ágyon: 50%
  • 12 éves kortól 3. és 4. ágyon: 30% (kizárólag három- és négyágyas Classic szobában és négyágyas Superior szobában) 

 

FELÁRAK

Duplaágyas szoba egyágyas használata: 35 euró / szoba / éj június 20-tól szeptember 05-ig, 20 euró / szoba / éj a többi időszakban (csak Classic szobákra kérhető!)

Family Room:   7 euró / fő / éj (csak Classic szobákra kérhető!)

Strandszerviz a második napernyősorban: 20 euró / szoba / éj (előzetes foglalással!)

Teljes panziós ellátás*: 18 euró / fő / éj minden időszakban (A gyermekekre kiszabott felárra az elfoglalt ágy kedvezményét alkalmazzák.)

All Inclusive ellátás*: 24 euró / fő / éj minden időszakban (A gyermekekre kiszabott felárra az elfoglalt ágy kedvezményét alkalmazzák.)

Étkezés a Bellevue étteremben: 10 euró / szoba / alkalom

Strandlepedők:   2 euró / váltás (20 euró kaució letétbe helyezésével)

Voilà Baby (választható, helyben fizetendő!): 25 euró / kisgyermek / éj június 20-tól augusztus 22-ig, 20 euró / kisgyermek / éj a többi időszakban (A csomag tartalmát lásd a leírásban.)

 

* A teljes panziós és az All Inclusive ellátás az érkezési nap vacsorájától a távozási nap ebédjéig tart.

 

A SZÁLLÁS ÁRÁBAN TARTALMAZOTT SZOLGÁLTATÁSOK

Recepció, csomagmegőrző, őrizetlen magánparkoló, svédasztalos rendszerű bővített félpanziós ellátás, glutén- és allergénmentes étkezési lehetőség, 2 édesvízű medence napernyőkkel és napozóágyakkal, szabadtéri színpad, térítésmentes strandszerviz a harmadik napernyősortól (szobánként egy napernyő két napozóággyal a készlet erejéig) a hotel számára fenntartott részen, 1 műfüves kis futballpálya, 3 teniszpálya, könnyű átmozgató torna, sportversenyek, vízitorna, aerobik, pilátesz, jóga, szobabiciklirészleg és nyújtózás,valamint kenu. Május 23-tól szezonzárásig nappali szabadidős programok az animációs csapattal és esti szórakoztató műsorok a kültéri színpadon, diszkó, esténként élőzene, gyermek- és ifjúsági klubok korcsoportonként, bel- és kültéri játszórészleg, tévé- és videojátékterem, az üdülőkomplexumon belül közlekedő nyitott strandbuszjárat 9.00-10.30, 12.00-14.30 és 17.30-10.00 óra közötti tervezett menetidővel (a menetidő a tényleges igénybevétel alapján módosulhat). WI-FI internetcsatlakozás a közösségi területeken.

 

FIZETŐS VÁLASZTHATÓ SZOLGÁLTATÁSOK

Strandlepedők bérlése, arc- és testkezelések, valamint masszázsok, étlapválasztásos étterem, teljes panziós és All Inclusive ellátás, Voilà Baby szolgáltatáscsomag, gyermekeknek fenntartott éttermi részleg, 4 bár, melyből egy a medence mellett és egy a strandon, konferenciaterem, egyéni búvároktatás (külső szolgáltató), gumicsónak-, autó- és robogókölcsönzés, napernyő- és napozóágybérlés az második napernyősorban, a 4 km-re fekvő Golfo Aranci és a 16 km-re fekvő Olbia irányába közlekedő menetrend szerinti buszjárat a létesítmény közelében található megállóval. Az üdülőfalu területén található egyéb szolgálatások: gyermekfelügyelet, külső orvosi szolgálat, dohánytermékek árusítása a recepciónál, butikok, repülőtéri transzfer.  Szárazföldi és tengeri kirándulások.

 

Petrei Emese

Petrei Emese

Szardínia élménymenedzser

Mobil: +39 348 9036190
Tel./Fax: +39 070 2340271
E-mail: emesepetrei@tiscali.it