FŐOLDAL
BEMUTATKOZÁS
ELÉRHETŐSÉG, FOGLALÁS
NYEREMÉNYJÁTÉK 2017
SZARDÍNIA, A SZIGET
KORÁBBI VENDÉGEINK
ÚJ BESZÁMOLÓK
ÖSSZES SZÁLLÁS AJÁNLAT:
- CSALÁDBARÁT SZÁLLÁSOK
- ALL INCLUSIVE
- LUXUS UTAZÁS
- NÁSZÚT
Csavargások Cagliariban
GOLF UTAZÁS
TÉRKÉP
KÉPGALÉRIA
VIDEO
UTAZÁS SZARDÍNIÁRA
LÁTNIVALÓK, PROGRAMOK
HAJÓKIRÁNDULÁSOK
PRAKTIKUS TANÁCSOK
UTAZÁS 2017 KIÁLLÍTÁS
ASINARA -MAGYAR HADIFOGLYAINK EMLÉKÉRE

Szállások

CALASERENA VILLAGE**** - GEREMEAS


AZ ÜDÜLŐFALU: Calaserena Village egy négycsillagos üdülőfalu, mely közvetlenül a sziget egyik leggyönyörűbb homokos strandján található Cagliari és Villasimius között fekvő Maracalagonis község területén található Cagliari repülőterétől 35 km-re. Az üdülőfalu a strandhoz közeli, nyárfákkal, eukaliptuszokkal és tamariszkuszokkal tarkított zöldövezetben terül el.

A TENGER ÉS A STRAND: Calaserena Village a tengerpart és a kristálytiszta tengervíz közvetlen közelében fekszik. A terjedelmes, homokos magánstrandot napernyők, napozóágyak és -székek, öltözőkabinok és zuhanyzók, egy bár és egy információs pult teszi otthonossá. Minden családnak saját kijelölt napernyője van egy napozóággyal és egy napozószékkel. A tengerfenék homokos és ideális gyermekek számára a vízben való pancsoláshoz. Strandröplabdapálya, kenuk, szörfdeszkák állnak a szállóvendégek rendelkezésére, kivéve a csoportos sportoktatások ideje alatt. A vendégeknek lehetőségük van csoportos széllovas- és vitorlásoktatáson való részvételre. A tenger szerelmesei élvezhetik továbbá az üdülő területén üzemelő búvárközpont fizetős szolgáltatásait.

A SZOBÁK: A Calaserana Village egy 2-3 szintes épületekből álló, 350 szobás létesítmény. A szobák minden kényelemmel felszereltek – egyénileg szabályozható légkondicionálóval, telefonnal, tévével, hűtővel, széffel és hajszárítóval ellátott zuhanyzós fürdőszobával rendelkeznek. A földszinti szobáknak kertje, míg az első és második emeleti szobáknak (néhány első emeleti szobát kivéve) erkélye van. Kérésre igényelhetők összenyitható szobák, ill. mozgásukban korlátozott vendégek számára akadálymentesített szobák.


A SZOLGÁLTATÁSOK LEÍRÁSA ÉS ÜDÜLÉSI FELTÉTELEK

„PIU’” TELJES PANZIÓ – Bluserena teljes panziós ellátás (és sok más). Ez a fajta ellátás a következőket foglalja magába: Étteremben svédasztalos reggeli kávéautomatával, látványkonyhás svédasztalos ebéd és vacsora, szűrt csapvíz és csapolt bor. A nyaralás teljes hetére a 8-9 fős asztaloknál kijelölt hely, sok esetben más vendégek társaságában. A gyermekek étkezése június 05. és szeptember 09. közötti időszakban a mini-, tini- és juniorklubokban is megoldható (dátummódosítás előfordulhat!). A Mini Clubot látogató gyermekek részére lehetséges az animátorok társaságában történő esti étkezés is. A parton 11.00 és 12.30 óra között lehetőség van falatozásra, továbbá megrendelés esetén könnyű ebéd strandon történő elfogyasztására a svédasztalos ebéd helyett. Babakonyha használata. Bárban szűrt csapvíz. A strandon a családnak  kijelölt napernyő egy napozóággyal és egy napozószékkel.

“EXTRA”
- Bluserena All-Inclusive ajánlata. Ezt az opciót legalább 7 éjszakás tartózkodás esetén lehet foglalni (és ha a szobát foglaló összes vendégre igénylik) és a következőket tartalmazza: az indulás napján 14.00-ig egyéni igény szerinti, minden esetben pohárban felszolgált italok fogyasztása. A teljes panziós ellátás szolgáltatásain felül az alábbi italfogyasztásra jogosít: A bárban eszpresszó, kapucsínó, koffeinmentes kávé és árpakávé. Ezentúl felszolgálunk szójatejes kapucsínót, meleg tejet és caffè macchiatót, ginszenges kávét, amerikai hosszú kávét, alkoholos kávékat és eszpresszókat, kávékrémet. Teák, valamint 2 dl-es pohárban felszolgált üdítőitalok széles választéka kapható: citrom és őszibarack ízesítésű jeges tea, limonádé, tonik, cédruslé, chinotto, gyümölcslevek (ananász, őszibaranck, sárgabarack, vérnarancs és körte), kóla (Coca-Cola vagy Pepsi a hotel választása szerint), csapolt sör 2 dl-es poharakban felszolgálva, jégkása, egy-egy fajta kimért fehér- és vörösbor vagy prosecco. Likőrök, aperitifek, vermutok, pálinkák és vacsora utáni gyomorkeserűk. Jelen ajánlat az árlistán különlegességként jelölt további koktélokra, pezsgőkre és alkoholos italokra (pálinkákra, likőrökre és habzóborokra) nem vonatkozik.

A központi étterem bárrészlegében (egy esetleges tengerparti étterem bárrészlegének kivételével) eszpresszó és kapucsínó, koffeinmentes kávé és árpakávé, szójatejes kapucsínó, meleg tej és latte macchiato (sok tejben kis mennyiségű kávé). Ebédnél és vacsoránál 3 éves kortól csapolt üdítők felszolgálása személyenként egy 4 dl-es pohárban. Választható narancslé, sör vagy kóla (Coca-Cola vagy Pepsi a hotel választása szerint). Ez az opció magába foglal személyenként egy strandlepedőt (12 éves kortól) heti váltással (fizetés ellenében gyakoribb váltás is lehetséges).  A szolgáltatások igénybevételéhez ezt az opciót választó vendégeinknek fel kell mutatnia az üdülő által átadott Smart Cardot és viselniük kell a foglalást igazoló karszalagot. Az Extra módozat nem jogosít fel harmadik személyek számára történő italmeghívásokra. A módozatot a vendég bármikor felmondhatja, valamint a létesítmény is visszavonhatja bizonyított szabályzatsértés esetén. Ezen esetekben a továbbiakban a „Più” teljes panziós ellátás árai kerülnek felszámításra.

HOTELSZOBÁK. A szobák egyénileg szabályozható légkondicionálóval, telefonnal, tévével, hűtővel, széffel és hajszárítóval ellátott zuhanyzós fürdőszobával rendelkeznek. Kérésre igényelhetők összenyitható szobák, ill. mozgásukban korlátozott vendégek számára akadálymentesített szobák.

A VÁLASZTOTT ELLÁTÁSOPCIÓK a következő szolgáltatások igénybevételére is feljogosítanak: sportpályák és sportfelszerelések használata, strandszerviz, sportversenyeken való részvétel és csoportos oktatás, valamint a Serenino, a SereninoPiù, a Serenup és a Serenhappy Clubhoz való csatlakozás.

SZABADIDŐS FOGLALKOZÁSOK ÉS ELŐADÁSOK. A vendégek térítésmentesen vehetnek részt szabadidős tevékenységekben és esti előadásokon, játékokban, táncesteken és összejöveteleken.

EGY FELNŐTT + EGY GYERMEK. A kedvezmény egy felnőttel egy szobában pótágyon elhelyezett gyermekekre vonatkozik. Több gyermek jelenlétében az ajánlat továbbra is csak egy gyermekre érvényes, míg a többire a 3., 4. és 5. ágyon elhelyezettekre vonatkozó engedmények alkalmazhatók. Jelen ajánlat korlátozott számú szobára érvényes és a még szabad szobák erejéig foglalható családonként csak egy felnőttel és csak egy szoba foglalására.

KUTYÁS NYARALÁS.  A Calaserena Village-be magával hozhatja kistermetű kutyáját: házikedvence a szobához tartozó, kutyaággyal, etető- és itatótálkákkal felszerelt kertben kerül elhelyezésre. A kutyák sétáltatására szájkosárral és pórázon tartva a kijelölt helyeken van lehetőség (a strandra, az étterembe és az üdülő főterére például bevitelük nem engedélyezett). Kutyaeledelt az üdülő nem biztosít. Az elhelyezés feltétele a kutyák jó egészségi állapotát igazoló állatorvosi dokumentum felmutatása. Helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre. Egyéb állatfajták bevitele nem engedélyezett.

BE- ÉS KIJELENTKEZÉS ÉS STRANDSZERVIZ.
Szobafoglalás: Foglaláskor előre kell jelezni, hogy ebéddel vagy vacsorával szeretné indítani a nyaralását. Amennyiben vacsorával indít, akkor az elutazás napján térítésmentesen jogosult ebédre (ez kérésre helyettesíthető elvitelre szánt csomagolt ebéddel). Ha azonban a nyaralás első napján ebédet vesz igénybe, akkor az utolsó nap utolsó étkezése a reggeli. A szobakulcsok és a napernyő az érkezés napján 16.00 órától vehetők át. Ebéddel indító tartózkodás esetén nem tudjuk garantálni a korábbi szobaátadást. Az indulás napján a szobakulcsokat és a napernyőt délelőtt 10.00 kell átadni. Késői kijelentkezés opció előjegyzésével (fizetés ellenében) a szoba és a napernyő az indulás napján 14.15 óráig áll a vendégek rendelkezésére (az indulás előtt legkésőbb két nappal előre kell jelezni). Érkezéskor és induláskor a vendégek használhatják a hall területén található zuhanyzós öltözőt és az őrizetlen csomagmegőrzőt.

GYERMEKEK AZ ÜDÜLŐBEN. Az engedményeket a gyermekek korától és a tartózkodás időpontjától függően alkalmazzuk (megjegyzés: pl. a 0-3 éves gyermekekre vonatkozó engedmény azon gyerekekre vonatkozik, akik még nem töltötték be a 3. életévüket).

SZEMÉLYAZONOSSÁGOT IGAZOLÓ OKIRATOK. Az olaszországi, közbiztonságról szóló egységes törvény 109. paragrafusában előírtaknak megfelelően az okiratokkal a szobában elhelyezett valamennyi vendég személyazonosságát igazolni kell érkezéskor, ideértve minden kiskorút is. Máskülönben a szálloda csak egy magasabb korcsoportra alkalmazott engedményt adhat.

EGYÉB FIZETŐS SZOLGÁLTATÁSOK.
Egyéni sportoktatás. Bluwellness Club és búvárkodás, mini lovasiskola, kerékpár- és autóbérlés (az üdülő területén 6. életévet betöltött személyek kerékpárhasználata nem megengedett), lovaglás, kirándulásszervezés, internet point, transzferszolgálat és orvosi ügyelet, valamint az árlistán szereplő további szolgáltatások.

 

Részletes kedvezményes árlista

Calaserena all inkluzív

nyaralás családoknak utazás családoknak

Calaserena show

utazás családoknak Calaserena

gyerek Calaserena

gyerekeknek utazás gyerekekkel

Calaserena Calaserena

Calaserena Calaserena

foci teke

búvárkodás fittnesz

vitorlázás Calaserena

Calaserena Calaserena

Calaserena