FŐOLDAL
BEMUTATKOZÁS
ELÉRHETŐSÉG, FOGLALÁS
NYEREMÉNYJÁTÉK 2017
SZARDÍNIA, A SZIGET
KORÁBBI VENDÉGEINK
ÚJ BESZÁMOLÓK
ÖSSZES SZÁLLÁS AJÁNLAT:
- CSALÁDBARÁT SZÁLLÁSOK
- ALL INCLUSIVE
- LUXUS UTAZÁS
- NÁSZÚT
Csavargások Cagliariban
GOLF UTAZÁS
TÉRKÉP
KÉPGALÉRIA
VIDEO
UTAZÁS SZARDÍNIÁRA
LÁTNIVALÓK, PROGRAMOK
HAJÓKIRÁNDULÁSOK
PRAKTIKUS TANÁCSOK
UTAZÁS 2017 KIÁLLÍTÁS
ASINARA -MAGYAR HADIFOGLYAINK EMLÉKÉRE

Szállások

Club Hotel Sighientu****

Fekvése: Cagliari és Villasimius között, a repülőtértől 25 percre, közvetlenul a köves homokos tengerparton, gyönyörű pálmafás környezetben, egy szép yachtkikötő mellett.

A szálloda: háromszintes új, 225 szobás, színvonalasan berendezett, impozáns mediterrán stílusú épület széleskörű szolgáltatásokkal, különleges parkkal, szép kilátással a Cagliari-öbölre.

Szobák: 225 színvonalasan berendezett, ízlésesen dekorált légkondícionált szoba Tv-vel, telefonnal, minibárral, széffel.

Ellátás: gazdag büféreggeli, büfévacsora

Szolgáltatás: teraszos étterem, kávézó, bár, 1500 nm-es medence, parkoló. A szálloda alsó részében thalasso-terápiás wellness–központ található széleskörű szolgáltatásokkal (pl. Biomarin kezelés, aroma terápia, tengeri algapakolások), felár ellenében.

Sport / szórakozás: teniszpályák, strandlabda, strandfoci, vízi sportok, íjászat, ping-pong, aerobic, egész nap animácios programok, esti szórakoztató zenés műsorok. Közlekedés: a szálloda közelében városi és távolsági autóbuszmegálló található, így könnyű eljutni Cagliari és Quartu Santa Elena városokba, valamint Villasimiusba.

Részletes kedvezményes árlista

hotel sighientu hotel sighientu

hotel sighientu hotel sighientu

hotel sighientu hotel sighientu

Balázs, Rita és Levente élményei:

Második utunkra már az alig másfél éves gyermekünkkel vállalkoztunk. Ezúttal a Petrei Emese által ajánlott Sighientu hotelban laktunk. Ebben is – mint minden másban is – külön dicséretet érdemel Emese segítőkészsége, naprakészsége és rendkívüli kedvessége, amellyel a szigetre utazó magyarok felé fordul.

A Sighientu hotel kitűnően alkalmas kisgyermekkel való üdülésre. Eddigi nyaralásaink során jellemzően kicsit zárkózottak voltunk az animációs programok iránt, mindez azonban ebben a szállóban egy csapásra megváltozott. Ehhez természetesen kapocsként kellett a gyermek, akit elbűvöltek a zenés, szórakoztató műsorok és a kedves animátorok.
De persze a felnőttek szórakozását is nagyon tartalmas, vidám estek szolgálják. A szállóban rengeteg kisgyermekes család tartózkodik egyébiránt, s mondhatni, hogy az üdülőtelep is sok szempontból ennek megfelelően van kialakítva (medence, játszótér, állatpark).
A szállóhoz tartozó tengerpartról túl sok jót ugyan nem lehet mondani, mindezért kárpótol a hatalmas vízfelületű medence és hát nem utolsósorban a közelben elterülő, csodálatosan szép, kihagyhatatlan strandok (Costa Rei, Villasimius). Az ellátás bőséges, az ételek finomak. A szobák szépek és tiszták.

A szigetet tehát nyugodt szívvel merem ajánlani mind párok, mind pedig kisgyermekes családok számára – mindketten megtalálják számításaikat.

Mindezekhez Emese pedig a legjobb kapocs.

medence szálloda

medence szálloda