FŐOLDAL
BEMUTATKOZÁS
ELÉRHETŐSÉG, FOGLALÁS
NYEREMÉNYJÁTÉK 2017
SZARDÍNIA, A SZIGET
KORÁBBI VENDÉGEINK
ÚJ BESZÁMOLÓK
ÖSSZES SZÁLLÁS AJÁNLAT:
- CSALÁDBARÁT SZÁLLÁSOK
- ALL INCLUSIVE
- LUXUS UTAZÁS
- NÁSZÚT
Csavargások Cagliariban
GOLF UTAZÁS
TÉRKÉP
KÉPGALÉRIA
VIDEO
UTAZÁS SZARDÍNIÁRA
LÁTNIVALÓK, PROGRAMOK
HAJÓKIRÁNDULÁSOK
PRAKTIKUS TANÁCSOK
UTAZÁS 2017 KIÁLLÍTÁS
ASINARA -MAGYAR HADIFOGLYAINK EMLÉKÉRE

Szállások

CLUB ESSE POSADA BEACH RESORT****

A létesítmény a tengerpartra épült. Palau 500 méterre, az olbiai kikötő 40 és Golfo Aranci 45 km távolságra fekszik. Az Olbia-Costa Smeralda repülőtér pedig 44 km-re található.
A La Maddalena Nemzeti Parkkal szemben helyezkedik el Palau központjától 500 méterre közvetlenül a tengerparton. Az üdülőt két rész alkotja: a kimondottan szárd stílusú 116 szobás Sa Posada és az 55 praktikus főzősarokkal is rendelkező, tágas szobákkal kialakított Sa Marina a tengerre vezető lejtőn a felszerelt strandtól 50 méterre. Sa Posada szárdul pihenőhelyet jelent és nagyon kifejezően jellemzi a Szardíniára jellemző, ősidőkre visszanyúló, időt és tiszteletet áldozó vendégszeretetet.

Strandok – Ami a tengerparti szolgáltatásokat illeti, választani lehet a nyugalmat és a tengerzúgást kedvelők számára kialakított Relax strand és az animációs tevékenységeknek és a Hero Camp foglalkozásainak otthont adó Energy strand között. Nagy számban és foglalás nélkül állnak rendelkezésre napozószékek, napozóágyak és napernyők.

Szobák – A szobák külön fürdővel és autonóm módon állítható légkondicionálóval rendelkeznek. A tengerre néző szobák a La Maddalena-i szigetvilágra engednek kilátást. A Sa Marina kis belső udvarral  és praktikus főzősarokkal rendelkező,  nappaliból, egy hálószobából és saját fürdőszobából álló Family típusú apartmanjai az üdülő saját parkjában találhatók.

Étterem – A szárd stílusú étterem minden helyisége légkondicionált és rendelkezik a gyermekek étkeztetésére felszerelt tágas külső pavilonnal. A reggeli, az ebéd és a vacsora is a nemzeti és regionális konyha széles svédasztalos kínálatával várja vendégeit, mely árában bennefoglaltatik a víz-, a fehér és vörös bor-, valamint a sörfogyasztás is. Ezenkívül külön fizetés ellenében lehetőség van helyi és nemzeti borok közül választani. Az étterem konyhája biztosítani tudja a lisztérzékenységben szenvedők részére rizs és zöldségek, valamint ezen vendégek által hozott élelmiszerek szennyeződésmentes elkészítését. A gyerekek a külön nekik összeállított menüt a Hero Camp személyzetével is elfogyaszthatják a számukra fenntartott éttermi részen. Előre meghatározott nyitvatartási időben alapélelmiszerekkel felszerelt babakonyha is rendelkezésre áll, ahol a 0-3 év közötti gyermekek szülei elkészíthetik a legkisebbek ételeit.

Animáció – Az üdülő által a nap folyamán szervezett szabadidős szolgáltatásokat minden szállóvendég igénybe veheti. Mini-club kerttel, játszótérrel, pianóbár és sok más kültéri foglalkozás.

Sport – Az üdülőben van két medence, két pálya teniszezéshez ill. kispályás futballhoz, strandröplabda-pálya, mini-club kerttel és játszótérrel, valamint íjászat.

Gyermekek és kamaszok – Hero Camp (3-13 éves gyermekek részére, akiket ezen belül is korcsoportonként különítenek): különleges nyaralási élményt nyújt a kis szállóvendégeknek erre szakosodott személyzetével, jól felszerelt játszóterével, gyermek színjátszókörével, játszóházával és videótékájával. Young Club (13-18 év közötti kamaszok részére): gyülekezőpont a medence területén sport- és tánctevékenységekkel, játékokkal és sportversenyekkel, kabarélaborral, szerep- és társasjátékokkal.

Esse Card – 3 évet betöltött gyerekek részére kiváltása kötelező. A kártya a következőkre ad jogosultságot: minden sportlétesítmény használata, a Hero Camp és a Young Club foglalkozásain való részvétel, csoportos úszásoktatás, fitnesz, vízitorna, strandröplapda, kispályás futball, kenuhasználat, csoporttáncok, zumba, karaoke, medence és színházi belépés az esti előadásokra. Wi-fi térítésmentes használata a közösségi területeken.

Infant Card – 0-3 év közötti kisgyermekek részére kiváltása kötelező. A kártya a következőkre ad jogosultságot: kiságy és meghatározott nyitvatartással működő, alapélelmiszerekkel felszerelt babakonyha használata.

Állatok – A nyaralás végén elvégzendő fertőtlenítés költségeinek fizetési feltétele mellett legfeljebb 20 kg testtömegű kisállat bevitele engedélyezett kizárólag a Sa Marina területére, azonban a közösségi területek ezalól kivételt képeznek. A létesítménytől 200 méterre fekszik a Bau Bau Palau nyilvános strand személyre szabott szolgáltatásokkal és a négylábú házikedvencek díjmentes tengeri fürdőzési lehetőségével.

Részletes kedvezményes árlista

Club Hotel Posada Palau Club Hotel Posada

Club Hotel Posada Hotel Posada

Hotel Posada Club Hotel Posada

Palau Hotel Posada