FŐOLDAL
BEMUTATKOZÁS
ELÉRHETŐSÉG, FOGLALÁS
NYEREMÉNYJÁTÉK 2017
SZARDÍNIA, A SZIGET
KORÁBBI VENDÉGEINK
ÚJ BESZÁMOLÓK
ÖSSZES SZÁLLÁS AJÁNLAT:
- CSALÁDBARÁT SZÁLLÁSOK
- ALL INCLUSIVE
- LUXUS UTAZÁS
- NÁSZÚT
Csavargások Cagliariban
GOLF UTAZÁS
TÉRKÉP
KÉPGALÉRIA
VIDEO
UTAZÁS SZARDÍNIÁRA
LÁTNIVALÓK, PROGRAMOK
HAJÓKIRÁNDULÁSOK
PRAKTIKUS TANÁCSOK
UTAZÁS 2017 KIÁLLÍTÁS
ASINARA -MAGYAR HADIFOGLYAINK EMLÉKÉRE

Szállások

Hotel
A Cala della Torre Club Hotel Sinicola területén, a La Caletta turistakikötővel szemben fekszik, néhány lépésnyire a rózsaszín árnyalatokba hajló, finom, fehér homokú strandtól, melyet hatalmas fenyves ölel körül. A praktikusság és a kényelem szempontjait figyelembe véve tervezett tereivel a létesítményt úgy alakították, hogy a vendégek kiszolgálásakor a szakmaiság és figyelmesség követelményeinek teljes mértékben meg tudjanak felelni, különös tekintettel a gyermekes családokra. A családbarát szálloda a legkisebbeket az ő igényeikre szabott szolgáltatásokkal és a kicsiket és nagyokat szórakoztató szabadidős programokkal várja. A recepció éjjel-nappal nyitva tart. Található itt továbbá nappali drinkbár, tévéterem, medence napernyőkkel és napozóágyakkal, svédasztalos rendszerben működő étterem babasarokkal, szabadtéri színpad esti előadásokkal. A vendégeknek ügyfélszolgálattal és kirándulásszervezéssel is rendelkezésére állnak.
A La Caletta kikötő központi részétől 50 méter, Sinicolától 10, San Teodorótól pedig 25 km választja el. Olbia repülőtere 52 km-re, autóval mintegy 45 percnyire található.

Szobák
A szálloda 192 szobája közül 7 Economy, 102 Classic, 66 Superior, 10 Premium és 7 Family típusú. Francia- vagy ikerágyas szobák, felnőtteknek és gyerekek 3. és 4. fekhely emeletes ágyon, lapos képernyős tévé, minibár, zuhanyzós fürdőszoba hajszárítóval, központi hűtő-fűtő klímaberendezés. Kérésre napi díj ellenében kiságy is elhelyezhető.

A szobák leírása:

 

Szolgáltatások

Részletes kedvezményes árlista

Eden Village Cala della Torre Eden Village Cala della Torre

Eden Village Cala della Torre Eden Village Cala della Torre

Eden Village Cala della Torre Eden Village Cala della Torre

Eden Village Cala della Torre Eden Village Cala della Torre

Eden Village Cala della Torre