FŐOLDAL
BEMUTATKOZÁS
ELÉRHETŐSÉG, FOGLALÁS
NYEREMÉNYJÁTÉK 2017
SZARDÍNIA, A SZIGET
KORÁBBI VENDÉGEINK
ÚJ BESZÁMOLÓK
ÖSSZES SZÁLLÁS AJÁNLAT:
- CSALÁDBARÁT SZÁLLÁSOK
- ALL INCLUSIVE
- LUXUS UTAZÁS
- NÁSZÚT
Csavargások Cagliariban
GOLF UTAZÁS
TÉRKÉP
KÉPGALÉRIA
VIDEO
UTAZÁS SZARDÍNIÁRA
LÁTNIVALÓK, PROGRAMOK
HAJÓKIRÁNDULÁSOK
PRAKTIKUS TANÁCSOK
UTAZÁS 2017 KIÁLLÍTÁS
ASINARA -MAGYAR HADIFOGLYAINK EMLÉKÉRE

Szardínia Látnivalók, Programok


Most hajókirándulást, városnézést, szárdestet nyerhet!!! Részletek itt!


Kérje személyre szabott egyedi ajánlatunkat!

Szardínia egy különleges sziget, ahol egyszerre pihenhetünk Európa legszebb strandjain és akár félnapos, egynapos tartalmas kirándulásokat is tehetünk.

Szardínia bővelkedik látnivalóban, kirándulóhelyekben, múzeumokban. Több cseppkőbarlang is található szigeten, igazán felejthetetlen hajókirándulásokban is lehet részünk.
Az egyedülálló Giara fennsíkon sétálgatva találkozhatunk vadlovakkal, amik Euróbán egyedül itt találhatóak természetes környezetükben, szabadon. Itt található a világörökség részeként emlegetett Nuraghe komplexum, a Su Nuraxi is.
De található itt egy Mini Szardínia park is, ahol Szardínia nevezetességeit láthatjuk kicsiben, a parkban egy kishajón és egy kisvonaton is utazhatunk.
Ellátogathatunk a környező kisebb szigetekre is. Az Asinara sziget-i utazás egy egynapos kirándulás, egy "dotto"-n, igazán különleges élményekben lehet itt részünk, akár fehér szamarakat is etethetünk.

Még számos hely vár arra, hogy felfedezzék, ismerjék meg e nevezetességeket, látnivalókat az alábbi linkekre kattintva!Szardínia látnivalók Asinara sziget Su Nuraxi

Szardínia nevezetességei