FŐOLDAL
BEMUTATKOZÁS
ELÉRHETŐSÉG, FOGLALÁS
NYEREMÉNYJÁTÉK 2017
SZARDÍNIA, A SZIGET
KORÁBBI VENDÉGEINK
ÚJ BESZÁMOLÓK
ÖSSZES SZÁLLÁS AJÁNLAT:
- CSALÁDBARÁT SZÁLLÁSOK
- ALL INCLUSIVE
- LUXUS UTAZÁS
- NÁSZÚT
Csavargások Cagliariban
GOLF UTAZÁS
TÉRKÉP
KÉPGALÉRIA
VIDEO
UTAZÁS SZARDÍNIÁRA
LÁTNIVALÓK, PROGRAMOK
HAJÓKIRÁNDULÁSOK
PRAKTIKUS TANÁCSOK
UTAZÁS 2017 KIÁLLÍTÁS
ASINARA -MAGYAR HADIFOGLYAINK EMLÉKÉRE

BUNGALOW CLUB VILLAGE ✩✩✩ San Teodoro leírás


HOTEL – 120 SZOBA – Közvetlenül a Cala d’Ambra-i tengerparton minden oldalról fáktól körülvéve és a mediterrán bozótos jellegzetes növényvilága által övezve a főbb szolgáltatásoknak helyet adó tengerparti központi rész és egy sor kis önálló, a szobákat befogadó épület alkotja, melyeket virágágyásokkal szabdalt ápolt zöld területek öveznek és egymással kis kivilágított sétányok kötnek össze. Az üdülőfaluban található ezenkívül egy esti programoknak otthont adó szabadtéri színház, egy tengerparthoz közeli sportoláshoz felszerelt terület, egy gyerekek részére kialakított, részben árnyékos szabadidős részleg, a létesítmény saját molóján búvárközpont, felnőtt- és gyermekmedence a kb. 200 méter hosszú homokos, kavicsos stranddal szemben.

Soft-Inclusive ajánlat: magába foglalja a teljes panziót palackozott helyi borok, valamint automatában elhelyezett víz és alkoholmentes italok fogyasztásával, a tengerre néző étteremben felszolgált svédasztalos reggelivel, ebéddel és vacsorával. Reggel az éttermi zárás után a szállóvendégeknek a Beach Barban van lehetősége péksütemény választékát és kávéházi italokat kínáló reggelire 12:00 óráig. Napközben (8:30-24:00 óra között) a Beach Bar open bar módban üzemel alkoholmentes italok és ínycsiklandozó falatok korlátlan fogyasztásával az önkiszolgáló pultnál (kivételt képeznek a palackozott italok, fagylaltok és a kávéházi italkínálat).

Szobák: majdnem minden szoba földszinti, etnikus stílusban berendezett; külön bejárattal, (5 külföldi csatornás) szatellites tévével, Olaszország és Európa országai összes vonalas és mobil hálózati felhasználója felé kezdeményezett térítésmentes és korlátlan hívásra használható telefonnal, széffel, hajszárítóval ellátott fürdőszobával, mennyezeti vagy álló ventilátorral rendelkezik. Légkondicionáló berendezés és minibár (a Mini-Superior, Superior és Family típusú szobákban. A szobák a következő típusokba sorolhatók:

Szolgáltatások: fogadás a recepción, internet point, értékmegőrző, őrizetlen belterületi magánparkoló, légkondicionált étterem remek tengeri kilátással, tengerközeli bár nagy napozóterasszal, butik/bazár újságokkal és dohányáruval, valamint a létesítmény főterén játék- és tévéterem. A szállóvendégek rendelkezésére állnak a zöldövezet pázsitján, a napozóteraszon és a szálloda részére fenntartott fürdőzőrészen (az 1. és 2. napernyősorban korlátozott számú napozóhelyenként napi 10€ ellenében) elhelyezett napernyők és nyugágyak (szobánként 1 napernyő 2 napozóággyal). Térítésmentes wi-fi-zóna a recepció, a medence és a strand területén. Masszázssarok (fizetős szolgáltatás): wellness-központ, kozmetikus, sportmasszázs, pihentető masszázs és shiatsu. Gyermekfelügyelet (kérésre fizetés ellenében).

Információs pont és kirándulásszervezés (fizetős szolgáltatás): túrák és Szardínia olyan jellegzetes helységeibe való kirándulások szervezése, mint pl. a La Maddalena-i szigetvilág, Smaragdpart, Orosei-öböl, Barbagia con Nuoro és Orgosolo. Ezentúl kirándulások idegenvezetéssel a Tavolarai és Capo Coda Cavallo-i Tengeri Természetvédelmi Övezetbe mélytengeri és szabadtüdős búvártúra- ill. természetvédelmi túravezetők társaságában. Vízitaxi-szolgálat Cala Brandichi, L'isuledda és La Cinta tengerpartjának strandjaira.
Elfogadott hitelkártyák: VISA – MASTERCARD

Sportlehetőségek: napernyőkkel, napozószékekkel és napozóágyakkal felszerelt két medence, melyből egy gyerekmedence; teniszezésre és kispályás focizásra is alkalmas kivilágított pálya; két tekepálya; pingpong-asztalok; íjászat és strandfoci, valamint strandröplabda. Búvárközpont PADI búvárjogosítvány megszerzésére felkészítő búvártanfolyamokkal, medencében történő ingyenes merüléspróbák, merülések Tavolara és Molara tengeri természetvédelmi területeinek tengeralatti parkjaiban.

Előadások, animáció és sporttanfolyamok: (június 11. és szeptember 10. közötti időszakban) az üdülőfalu jól felkészült és nagy létszámú animátorcsapata mindennap szakmai elhivatottságra, rokonszenvre és udvariasságra alapozott teljes körű animációs és előadásprogramot kínál. Az idény alatt az üdülőfalu anfiteátrumában egy sor színházi és élőénekes musicalelőadás kerül színpadra igazi színházi díszletekkel és kosztümökkel. Az esti jelentősebb műsorkínálaton túl az animátorcsapat sport- és táncrendezvényeket is szervez, melyek között csoportos latin-amerikai táncesteket, esti   pianobárt, kabaréműsorokat, csoportos teniszoktatást, széllovaglást, kenut, úszást, aerobikot, vízitornát, stepet, íjászatot (csak oktatóval), célbadobást, sportversenyeket, játékokat, nappali szabadidős tevékenységeket, strandjátékokat és sétákat, széllovaglást, kenut, vízibiciklizést.
A szállóvendégek a következő sportlétesítmények és -berendezések állnak rendelkezésére: strandfocipálya, strandröplabda-pálya, műfüves teniszpálya és kis futballpálya, ping-pongasztalok.
Fizetés ellenében bérelhetők városi kerékpárok és mountain bike-ok. Az üdülőfalu területén működő KaribuDiving & Travel búvárközpont által lehetőség nyílik mélyvízi és szabadtüdős merülésre, búvártanfolyamokon való részvételre, felszerelésbérletre és vízitúravezetővel kihajózásra is.

Gyermekklubok: Mini Club 5-8 éves kisgyerekek és Junior Club 9-12 éves gyerekek részére előre meghatározott nyitvatartási időben képesített személyzettel és speciális programokkal; gyerekek részére szabadtéri játékhoz kialakított részben árnyékos tér, zöldövezet. Sportprogramok keretében bevezető tenisz-, úszás- és parti sportoktatás. Ezenkívül az étteremben a Mini Club részére fenntartott részen a klubot látogató gyermekek az animátorok segítségével megszervezett étkezés biztosított (a szolgáltatás választható és a klub részvételi díjában  bennefoglaltatik).

Részletes kedvezményes árlista