FŐOLDAL
BEMUTATKOZÁS
ELÉRHETŐSÉG, FOGLALÁS
NYEREMÉNYJÁTÉK 2017
SZARDÍNIA, A SZIGET
KORÁBBI VENDÉGEINK
ÚJ BESZÁMOLÓK
ÖSSZES SZÁLLÁS AJÁNLAT:
- CSALÁDBARÁT SZÁLLÁSOK
- ALL INCLUSIVE
- LUXUS UTAZÁS
- NÁSZÚT
Csavargások Cagliariban
GOLF UTAZÁS
TÉRKÉP
KÉPGALÉRIA
VIDEO
UTAZÁS SZARDÍNIÁRA
LÁTNIVALÓK, PROGRAMOK
HAJÓKIRÁNDULÁSOK
PRAKTIKUS TANÁCSOK
UTAZÁS 2017 KIÁLLÍTÁS
ASINARA -MAGYAR HADIFOGLYAINK EMLÉKÉRE

Garden Beach Hotel & Resort

A hotel és elhelyezkedésének leírása
A közvetlenül egy finom, fehér homokos tengerparton elterülő Garden Beach egy újépítésű, elragadó négycsillagos üdülőfalut alkot egy hét hektáros pázsittal és trópusi növényzettel beültetett park által körülvett 112 – nagyrészt szárd stílusban berendezett – szobájával, melyből 10 az étterem feletti első emeleten található, modern bútorzattal és némelyik tengerre néző terasszal. A vendégek rendelkezésére áll még ezenkívül egy 2000 négyzetméteres csodás medence is.
A Garden Beach Resort a szállodai szolgáltatáson túl az élvezeteket és szórakozást sporttevékenységekkel, kicsik és nagyok részére szervezett nappali és esti szabadidős programokkal párosítja.

Általános informáziók:
A szálláshely kategóriája:                          4-csillagos
Távolság Cagliari repülőterétől:                 kb. 60 km
Távolság Cagliari kikötőjétől:                    kb. 52 km
Távolság Villasimiustól:                            kb. 12 km
Távolság Costa Reitől:                              kb.   3 km
Elfogadott hitelkártyák:                            Visa / MasterCard / American Express

 

HOTEL 

Szobák
A hotel szolgáltatások és elhelyezkedés szempontjából négyféle szobatípust kínál. Ezek a következők: Classic, Superior, Prestige és Junior Suite. A Classic és Prestige típusú szobákban a 4. fekvőhely egy emeletes ággyá alakítható kanapét, a Junior Suite típusú szobákban egy kétszemélyes kanapéágyat jelent. 

1. Classic típusú szoba

15-18 nm alapterületű 2-4 férőhelyes, hegy felőli, a tengerhez képest másodlagos pozícióban fekvő szobák

2. Superior típusú szoba

15 nm alapterületű 2 fekvőhelyes, medence melletti szobák

 

3. Prestige típusú szoba

15-18 nm alapterületű 2-4 fekvőhelyes, a parthoz viszonyítva kiemelt pozícióban, de tengerre nyíló kilátás nélkül.

4. Junior Suite típusú szoba
25 nm alapterületű 2-6 fekvőhelyes két elkülönített résszel, a 3. és 4. fekvőhely egy kétszemélyes kanapéágyon, a 5. és 6. fekvőhely puffágyon oldható meg.

A szoba átadása:                  az érkezés napján 15.00 órától
A szoba átvétele:                   az indulás napján 10.00 óráig

Összenyitható szobák:            NEM kérhetők
Akadálymentesített szobák:    kérhetők
Szobák dohányzóknak:          NEM kérhetők

A két évet betöltött gyermek után fizetendő kötelező napi elszállásolási díj 25 euró. 

 

Éttermek és rok

La Bahia” étterem
A szálloda fő étterme 07.30-tól 10.00 óráig bőséges büféreggelit kínál édes és sós specialitások széles palettájával.
Az ebédet egy 12.30 és 13.45 óra között felszolgált könnyed, ám minden ízlést kielégítő, gazdag választékot kínáló svédasztal jelenti.
A teljes panziós ellátású szállóvendégek további térítés nélkül, a félpanziót választók 35 euró ellenében kérhetik.

Vacsorára egy óriási svédasztal nyújt széles kínálatot előételekből, salátákból, első és második fogásokból, valamint desszertből és gyümölcsből 19.30 és 21.00 óra között. Az étkezéseknél elfogyasztott italokért külön kell fizetni.

Sunset Lounge” étterem
A 20.00 és 22.00 óra között nyitva tartó jellegzetes fakioszk séfje varázslatos atmoszférájú, gyertyafényes, témaorientált vagy étlapról válaszható vacsorával várja vendégeit pár lépésre a tengertől.
A Prestige és Junior Suite típusú szobák szállóvendégeinek felár nélkül, de előzetes foglalás, míg a Classic és Superior szobákban megszállóknak fizetés és foglalás feltétele mellett áll rendelkezésükre. Az étkezéseknél elfogyasztott italokért külön kell fizetni.

Koktélbár / medenceszéli bár
10.00 és 24.00 óra között nyitva tartó koktélbár gyönyörű medencénk közelében.

Beach Bar
9.00-től 24.00 óráig nyitva tartó tengerparti bár, mely 12.30 és 14.30 óra között hideg és meleg fogásokat kínáló melegbüfés szolgáltatást nyújt a vendégeknek.

Az éttermek és bárok nyitási és zárási idejét – egyes időszakokbana szállodaigazgatóság döntése és az időjárási viszonyok befolyásolják; ezenkívül az éttermek bármelyikében változhat a kiszolgálás módja.

 

Szolgáltatások:   

 

Club

A nyaralás sokféle tevékenységet felölelhet, azonban nem szükségszerűen.  Idő… végre van egy kis időnk arra, hogy valami olyat csináljunk, amire máskor nincs lehetőségünk… Sportolni, játszani, a testünkkel törődni, zenét élvezni, mindezek a Garden Beach szolgáltatásainak szerves részét képezik. Különös figyelmet szentelünk apró vendégeinknek, akik a hotel számukra fenntartott területein szakképzett személyzet segítségével nagyszerűen szórakozva tölthetik napjaikat. 

Sport

 

“Az önmagunkra szentelet idő”

Fitness
Fittnek és edzettnek maradni a nyaralás ideje alatt is, vagy talán épp elkezdeni… A Garden Beach üdülő egy Technogym edzőgépekkel felszerelt, klimatizált termet állít a vendégei rendelkezésére. 

Garden Beauty Center
A legnépszerűbb technikákkal végzett arckezelések, testkezelések és masszázsok. 

Clubkártya

A klubkártya az alábbi szolgáltatások használatára jogosít:

Mini club és Young club 2018. szeptember 20-ig 

Egyéb fizetős sportolási lehetőségek: 

     
Bébikonyha
2 éven alatti gyermekek étkeztetését segítő, kifejezetten babáknak készült csomagolt termékekkel ellátott bébikonyha áll a anyák szolgálatába, négy főzőlapos tűzhellyel, hűtőszekrénnyel, mosogatógéppel, mikrohullámú sütővel, cumisüveg-melegítővel, sterilizálóval és etetőszékekkel felszerelve.
A vendégnek érkezéskor átadott kulccsal nyitható bébikonyhánk csak és kizárólag a legjobb márkákból összeválogatott, következő csomagolt termékekkel várja az apróságokat: homogenizált hús-, hal-, gyümölcspépek, hús- és zöldségalapú bébiételek, bébitészták, -kekszek, por alakú tápszer, tartós zsírszegény tej,  szénsavmentes ásványvíz gyermekétkeztetési célra, gyümölcsjoghurtok, gyümölcslevek, gríz, rizskása, valamint kukorica- és tapiókakása.

Baby Club – 4-11 éves gyermekek részére
Legkisebb vendégeink egy különös figyelemmel nekik berendezett, gyerekmedencével is rendelkező részt élvezhetnek. Szakosodott animátorcsapat szentel figyelmet nekik minden nap 10.00 és 12.30, valamint 15.00 és 17.30 óra között. 19.30-kor a Mini Club személyzetével elfogyaszhatják a vacsorát. Szabadidős és kulturális programok, játék a parkban és a strandon minden korcsoportnak. Esti gyerekdiszkó. 

Young Club – 12-16 éves ifjak részére 
A fiatalok igényeit kielégítően összeállított, sportversenyeket, teniszt, kispályás futballt, kenut, aerobikot, acquagym vízi tornát, asztaliteniszt, strandröplabdát és strandjátékokat tartalmazó programsort kínál.  

Idegenforgalmi adó:

Az esetlegesen kivetett idegenforgalmi adót helyben kell leróni. 

Első napernyősor a strandon: 

Az első napernyősorban való elhelyezés térítési díjas. A rendelkezésre álló helyek kimerüléséig a hotelbe érkezéskor a recepción bejelentkezés alkalmával lehet igényelni napi 25 euróért (1 napernyőt és 2 napozóágyat nyújtó strandszerviz).
Ezúton hívjuk fel a figyelmet, hogy nem szabad előzetesen személyes tárgyakkal lefoglalni ill. fenntartani a napozóágyakat.
Továbbá tilos a strandfelügyelet munkakezdése előtt személyes tárgyakkal és fürdőlepedőkkel lefoglalni a napozóágyakat, ezért a fürdőmesterek jogosultak ezen tárgyak begyűjtésére.

Medence:

A medencefelügyeleti szolgálat 9.00 és 13.00, valamint 15.00 és 19.00 óra között működik.
Ezen időn kívüli medencehasználat esetén a szálloda nem vállal felelősséget. A medence körüli napernyők és napozóágyak térítésmentesen áll a szállóvendégek rendelkezésére.
Kérjük, hogy a vendégek tartsák be a kifüggesztett szabályzat előírásait.
Ezúton hívjuk fel a figyelmet, hogy nem szabad előzetesen személyes tárgyakkal lefoglalni ill. fenntartani a napozóágyakat.

WI-FI:

A létesítmény egész területén van WI-FI-kapcsolat a szobák kivételével. Ennek használatához elegendő a recepción elkérni a csatlakozási kódot, mely napi 4 óra térítésmentes internethasználatra jogosít.
Az átriumban a vendégek rendelkezésére áll továbbá egy számítógépes sarok korlátlan internethasználattal.

Gyógyszertár:

A recepción lehetőség van gyógyszerek beszerzésének kérésére. Ezek átadása a kéréstől számított 24 órán belül történik. A gyógyszerek árát az átvételkor készpénzben kell kiegyenlíteni.
A szolgáltatásért 3 euró felárat kell fizetni.

Karszalag:

A létesítmény területén a legnagyobb biztonság és a szolgáltatások technológiai minőségének biztosítása érdekében kötelező a recepción érkezéskor adott beléptető karszalag viselése.


Részletes kedvezményes árlista